This page uses cookies for measuring traffic and optimisation of content

TRX & Military Functional Boot Camp

Please note that this is a Danish speaking event.
2. - 8. september 2016

Al instruktion er på dansk, og ugen er for alle, du skal bare være fyldt 16 år, og have lyst til at prøve en ny, udfordrende event i selskab med Susanne og Anders. Med
bring tøj og sko til træning og løb – og gerne et sæt, der kan tåle at blive vådt og snavset.

Træningen


TRX Suspension Training er for dig, der vil være meget bedre, til det du er god til. Uanset om du vil have en stærkere krop, være bedre til at bevæge dig, eller du vil være meget bedre til en bestemt sportsgren, så vil TRX Suspension Training løfte din træning.

Din kropsvægt indgår som eneste belastning, og i alle øvelser bliver hele din core engageret og du udfordres på både styrke, stabilitet, mobilitet, balance og udholdenhed.

TRX Suspension Training blev født i US Navy SEALs som et transportabelt og effektivt træningssystem til brug for elitesoldaterne. Siden har professionelle trænere og verdensklasseatleter fra så forskellige idrætsgrene som amerikansk fodbold, golf, triatlon og kampsport begejstret taget træningen til sig.


Boot Camp – Army Strong

Anders trækker på sine 20 års erfaring som professionel soldat, og guider dig gennem svedige, alsidige workouts, der med enkle midler udfordrer din krop og din vilje. Forbered dig på spændende, ny træning på stranden - på en vulkan - i vandet.

Foreløbigt Program - Med forbehold for ændringer

 

Fredag
15.00 Velkomstmøde og Registrering

Lørdag
09.00-10.30 TRX Suspension Training Intro
15.30-17.00 TRX Rip Training

Søndag
09.00-10.30 TRX Suspension Training
16.00-17.30 Boot Camp – Military Beach Workout

Mandag
08.30-10.00 TRX Suspension Training
16.00-17.30 TRX Rip Training

Tirsdag
10.00-11.30 Boot Camp - Military Workout
15.30-17.00 TRX + RIP Fusion

Onsdag
09.00-10.30 TRX Suspencion Training
15.00-16.30 Boot Camp - Maskinen

Torsdag
10.30-12.00 Stjernetræf - Forhindringsbane igennem resortet
15.00-16.30 TRX + RIP Fusion
19.30 Afslutningsmiddag

TRX - Club La Santa

TRX Rip Training er power, rotation og styrke

TRX Rip Traineren er skabt af den dobbelte US-mester i Tae Kwon Do, Pete Holman. Vi træner med asymmetrisk belastning, og udfordrer konstant din balance imens du arbejder med maksimal muskelrekruttering. Du træner de samme integrerede bevægelsesmønstre, som du bruger i din dagligdag og i din sport - du styrker dine muskler, forbedrer din udholdenhed, bygger corestyrke og forebygger skader.

Susanne Møller Mathiasen

Susanne Møller Mathiasen er Cand. Scient. i Idræt og Sundhed fra Aarhus Universitet, og har en bred erfaring indenfor den almene fitnessverden. Hun er idrætslærer på Idrætshøjskolen i Århus, hvor hun leder fitnesslinjen, og var tidligere gennem flere sæsoner en meget populær 
Multisportsinstruktør på Club La Santa.
Susanne er en af de bedst uddannede og mest rutinerede TRX-trænere i Danmark, og arbejder som håndplukket personlig træner og holdinstruktør i TRX Aarhus. 
Susanne har dyrket volleyball på eliteniveau og har kørt triatlon på lang distance.

Anders Deenfeldt

Anders Deenfeldt er den danske TRX-guru. Anders arbejder som en af meget få danskere som kursusinstruktør for TRX, og har ved flere lejligheder placeret sig i helt i top blandt sine europæiske kolleger. Som TRX-træner har han bistået en bred gruppe af klienter af alle træningsniveauer –fra Prinsgemalen til OL-atlet Sara Slott. Anders er medejer af TRX Aarhus, og med sin store entusiasme og viden indenfor funktionel træning, garanterer Anders kvalitet i hver eneste workout.  Anders har været professionel soldat i godt 20 år, og som l injeofficer fra Hæren er han bl.a. uddannet militær idrætsinstruktør, og haft ansvaret for den fysiske træning i en professionel kampenhed. Anders har spillet amerikansk fodbold på det højeste niveau i Danmark og har dyrket triatlon på de lange distancer

Book your place now!

The price is €130 including all activities in the programme, a t-shirt and a closing dinner

Places are limited, early booking is advisable to avoid disappointment. Please note that the camp is restricted to guests staying at Club La Santa.

From time to time, there are not enough participants in an event to ensure that everyone can enjoy a good experience, in which case we reserve the right to cancel. This happens rarely and should this occur you would be refunded the full amount.

TRX and Military Bootcamp €130.00


Order Information


Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required