This page uses cookies for measuring traffic and optimisation of content

Alt for Damernes Wellness Bootcamp

Please note that this is a Danish speaking event.

20. - 27. maj
Drømmer du om en sundere livsstil med mere overskud og et højt energiniveau? At prøve nye motionsformer, som kan booste din form og træningsglæde?  Så tag forskud på sommeren med ALT for damernes luksuscamp, og træn med de dygtigste trænere, krydret med saunagus og wellness.

Få et energiboost - forkæl dig selv

 

Som deltager på ALT for damernes camp får du en uge med masser af tid til at forkæle dig selv og din krop  – et virkelig herligt frirum fra hverdagen. Du kan nå at komme i form til sommeren eller få hul på træningen igen, hvis du har holdt pause.

Under opholdet følger du ALT for damernes luksusprogram med daglig træning og masser af aktiviteter, som vil give dig en stærk krop i balance, som bl.a. funktionel træning, TRX, reformer, dans, ountainbike, afspænding, aqua-og pulstræning og kostworkshops.

Hvis det ikke lokker, er der også fri adgang til Club La Santas mere end 30 træningsfaciliteter. Du får også lejlighed til at dyrke yoga, slappe af i solen, lave mindfuldness-øvelser og gå stille ture, så du kan komme hjem og føle dig ny!


Nye gode vaner

Hvordan kan jeg spise mig mæt og sund og samtidig tabe mig? Det ved personlig træner og kostekspert Michelle Kristensen alt om. Hun har erfaring med store vægttab på op til to-tre kilo om ugen. Michelle Kristensen går uden om de typiske hokuspokuskure og holder foredrag om, hvordan du på fornuftig vis kan sammensætte din kost – i ugens løb – og når du kommer hjem for at opnå et varigt og sundt vægttab.

Goodiebag

 

Vi har samlet en superlækker goodiebag lige til en wellness-tur i solen til en samlet værdi af over 2.000 kr. I ALT for damernes taske er der plads til mange skønne produkter, som er praktiske at have med på rejsen. Du får bl.a. et lækkert beauty-kit fra Kiehl’s til både ansigt og krop, plejende shampoo, balsam, hårkur og olie fra Moroccanoil, en fugtgivende håndcreme fra Balance Me, skønne glimmersokker fra Custommade, samt neglepleje og -lak fra Essie.Når tiden er til en pause, kan du hygge dig med.


Pukka -urtete, kosttilskud og andre sunde lækkerier fra NatureSource samt chokoladeproteinbar fra Simply Chocolate. Du får også et 3 måneders abonnement på ALT for damerne, samt en skøn kortærmet sweatshirt i onesize fra ALT for damernes nye sommerkollektion, lige til at slappe af i.

Michelle Kristensen

Er ALT for damernes og TV2´s veloplagte motions- og sundhedsekspert med en række populære bogtitler bag sig og store vægttabssucceser. Lige nu aktuel med bogen ’Mission Sund’ og på Go’morgen Danmark. Kendt som en af Danmarks mest seriøse trænere med stor erfaring i vedvarende livsstilsændringer.  Læs mere på www.michellekristensen.dk.

Tor Andersener

Personlig træner og ejer af Powerhouse Cph, et af Københavns nyeste og bedste pilates- og TRX-centre. Tor har mange års erfaring med undervisning, især i reformermaskiner, og udvikling af træningsprogrammer på mange forskellige niveauer, bl.a. funktionel træning.

Jan Svenssoner

Instruktør og underviser i de fleste former for holdtræning – og fabelagtig humørspreder. Jan har mere end 15 års undervisningserfaring i dans, thai bo og muskeltræning hos bl.a. SATS, Sportsclub, FitnessDk, Swingtime danseskolerne og Stepz Dansestudie. Medejer af Powerhouse Cph.

Hanne Bousager Larsen

Leder, udviklingskonsulent og underviser gennem 25 år for bl.a. egne træningscentre, Nike, Charlottehaven, Skodsborg Vigør Center, Club La Santa og nu direktør i Well-come Fitness & Spa. Eventudvikler siden 1992 med bl.a. uger på Club La Santa som Mod nye ressourcer (for tidligere cancerpatienter), KUN for kvinder og senioruger. Indehaver af Inspire Convention og Inspire Day.

Book Her

For to personer i samme lejlighed koster turen kr. 9.795 pr. person i Club La Santa Suite 1 med havudsigt og kr. 8.595 pr. person i Comfort 1. Du kan bestille din rejse ved at ringe til Club La Santa på 76 50 04 0076 50 04 00 eller sende en mail til event@clublasanta.dk.

Husk navn, telefonnummer, adresse og e-mail på alle deltagerne, hvis du skal booke flere personer i samme bestilling.

 

Priser pr. person

CLS Suite 1 Seaview
2. pers. i samme lejlighed 9.795 kr.
3. pers. i samme lejlighed 8.495 kr.
1 pers. Hvis du vælger at bo alene i lejligheden er prisen 14.195 kr.


Comfort 1 lejlighed
2. pers. i samme lejlighed 8.595 kr.
3. pers. i samme lejlighed 7.595 kr.
1 pers. Hvis du vælger at bo alene i lejligheden er prisen 11.295 kr.

 

Rejser du alene, men ønsker at bo sammen med anden, kan Club La Santa arrangere dette for dig. Du betaler da prisen ved 2 personer i lejligheden.

ALT for damerne vil se frem til at byde dig velkommen på Club La Santa til en alletiders luksustur for krop og sjæl.

Rejsedeltager 2

Rejsedeltager 3
Ved denne formular erklærer jeg, at jeg vil overholde reglerne for eventen og deltage på egen risiko. Jeg accepterer, at Club La Santa ikke er ansvarlig for tab, skader, omkostninger eller udgifter, som følge af min deltagelse.