This page uses cookies for measuring traffic and optimisation of content

Dance Academy

Please note that this is a Danish speaking event.

12. - 17. oktober 2019
Danseakademiet er en event for børn og unge der har lyst til dans, sjov og spændende rytmer. Du får mulighed for at lære at danse, som en rigtig dansestjerne, møde en masse andre børn og unge, samt optræde sammen med holdet i Club La Santa Børne- og Gæsteshow. Det er sjovt at danse, og vi lærer spændende koreografier i det dejlige sommervejr.

Træningen

 

Dansetræningen foregår hver formiddag. Du vil i løbet af ugen stifte bekendskab med flere forskellige dansetstilarter, da koreografierne spænder bredt. Alle dansene vil være en blanding af klassisk dans, disco, jitterbug, funky-jazz, cheerleading, rytmisk gymnastik, samt artisteri og smidighed. I dansetræningen anvender Malou Horsteds danseakademi også glimmerhatte, stokke, vimpler, sjippetove og pom-pomer i flotte farver.

En af dagene vil Malou give et foredrag og tage dig med ind i dansens farverige verden. I en ung alder af 36 år har hun opnået: 14 år på Club La Santa, 14 år som selvstændig erhvervsdrivende og 24 år som leder af Stjernedanserne. Malou Horsted vil vise video og billeder fra opvisninger, og fortælle om, hvordan aftalen med Walt Disney blev til, og siden 2006 har Stjernedanserne haft eget show i Disneyland Paris samt Walt Disney World Orlando.
Kom og hør Malou Horsted fortælle om, hvad flittighed, ydmyghed og vedholdenhed kan føre med sig af oplevelser i ind- og udland, hvordan man bygger en virksomhed op fra bunden, som bliver en vedvarende international succes. Læs mere på www.stjernedanserne.dk

Forløbigt program


Lørdag 
11.00 Vild med Dans for dig 

Søndag 
11.00 Blandede bolsjer 
13.00 Foredrag 

Mandag 
11.00 Vild med Dans for dig 
21.00 Green Team show på torvet 

Tirsdag 
11.00 Showtime – træning 

Onsdag 
09.00 Showtime træning 
20.00 Club La Santa Børne- & Gæsteshow - SHOWTIME! 

Torsdag 
11.00 Fotografering 

Malou Horsted

er 36 år og har danset i 33 år, hvoraf de 25 har været på eliteplan. Malou har været med i utallige internationale shows, og blandt andet danset for Britney Spears i Los Angeles og på Moulin Rouge i Paris. Som 25-årig stoppede hun på topplan, og begyndte at læse jura på Københavns Universitet. Malou Horsted har lært hvor vigtig disciplin, flittighed, ydmyghed og vedholdenhed er, og har taget dette med sig i sin videre karriere indenfor M&A samt Insolvens. Malou er startet på en ny karriere, som ung advokatfuldmægtig på et af Danmarks største advokatkontorer. Derudover er hun også mor med stort M til to små piger på 3 og 7 år. Og vedligeholder sin interesse for Stjernedanserne, som hun fortsat rejser med i ind- og udland. 

Book your place now!

The price for the the week is 50€, including all activities in the program, a special event t-shirt and a water bottle

Places are limited, early booking is advisable to avoid disappointment. Please note that the camp is restricted to guests staying at Club La Santa.

From time to time, there are not enough participants in an event to ensure that everyone can enjoy a good experience, in which case we reserve the right to cancel. This happens rarely and should this occur you would be refunded the full amount.

Danseakademiet


This event is sold out

Order Information


Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Terms Must be Accepted
Read more Read less