This page uses cookies for measuring traffic and optimisation of content

Dance Academy

Please note that this is a Danish speaking event.

27. juni - 2. juli 2020
For 14. gang byder vi velkommen til Danseakademiet med Malou Horsted. Det er en event for børn og unge der har lyst til dans, sjov og spændende rytmer. Du får mulighed for at lære at danse, som en rigtig dansestjerne, møde en masse andre børn, samt optræde sammen med holdet i Club La Santa Børne- og Gæsteshow. Det er sjovt at danse og alle kan være med. Du bliver en rigtig dansestjerne!

Træningen

 

Dansetræningen foregår hver formiddag. Vi skal sammen øve til Børne- og Gæsteshowet og vise mange forskellige koreografier. Du vil lære mange stilarter; som – show, jazz, disco, jitterbug, funky-jazz, cheerleading og rytmisk gymnastik Vi træner også artisteri og smidighed og hvis du vil, vil vi lære dig at sidde i split, stå på hænder, lave flydende backovers og meget mere. Malou Horsted bruger også glimmerhatte, stokke, vimpler, sjippetove og pom-poms i flotte farver. Hver dag vil du lære nyt og der vil være fart på træningen og med mulighed for at blive en rigtig dygtig Club La Santa dansestjerne.

En af dagene vil Malou give et foredrag og tage dig med ind i dansens farverige Verden. I en ung alder af 36 år har hun opnået: 14 år på Club La Santa, 15 år som selvstændig erhvervsdrivende og 25 år som leder af Stjernedanserne. Flere år som professionel danser og artist på de store scener i hele Verden og en bagage fyldt med oplevelser og erfaringer, som hun deler med jer til foredraget. Hun vil vise video og billeder fra opvisninger og shows, fortælle om hvordan aftalen med Walt Disney kom i hus og hvordan Stjernedanserne har haft eget show i Disneyland Paris og Walt Disney World Orlando siden 2006, hvordan man starter sit dansehold som 12-årig, hvordan man får sin første sponsor der tror på én. Malou vil også tale om hvor vigtigt forældreopbakning til dygtige børn er.

Forløbigt program


Lørdag 
11.00 Vild med Dans for dig 

Søndag 
11.00 Blandede bolsjer 
13.00 Foredrag 

Mandag 
11.00 Vild med Dans for dig 
21.00 Green Team show på torvet 

Tirsdag 
11.00 Showtime – træning 

Onsdag 
09.00 Showtime træning 
20.00 Club La Santa Børne- & Gæsteshow - SHOWTIME! 

Torsdag 
11.00 Fotografering 

Malou Horsted

Er 36 år og har danset 25 år på eliteplan. Malou har været med i utallige internationale shows, og blandt andet danset for Britney Spears i Los Angeles og på Moulin Rouge i Paris. Som 25-årig stoppede hun på topplan og er i dag jurist fra Københavns Universitet. Malou Horsted er senior director i en stor internationel virksomhed. Hver dag går hun forrest og med et stort ansvar. Rejsedagene og det store ansvar kender hun fra sin tid som professionel danser. Lufthavnene ligner stadig sig selv, mødelokalerne ser dog lidt anderledes ud, men arbejdet og forståelse for at sammensætte teams er præcis det samme. Malou er også mor til to piger på 4 og 8 år.

Book your place now!

The price for the the week is 50€, including all activities in the program, a special event t-shirt and a water bottle

Places are limited, early booking is advisable to avoid disappointment. Please note that the camp is restricted to guests staying at Club La Santa.

From time to time, there are not enough participants in an event to ensure that everyone can enjoy a good experience, in which case we reserve the right to cancel. This happens rarely and should this occur you would be refunded the full amount of the event.

Danseakademiet €50.00


Order Information


Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Terms Must be Accepted
Read more Read less