Dans under solen med Parkinsonforeningen

Please note: This is a Danish spoken only event week


11. - 18. november 2022

Kom med til danseuge for parkinsonramte og pårørende på Club La Santa med instruktørerne Anne-Mette Rasmussen og Elisabeth Dalsgaard. Din krop vil elske dig for det. Grin og få sved på panden - og oplev masser af livsglæde. Alle kan være med - begyndere som øvede - mænd som kvinder!

Danseundervisningen tilrettelægges ud fra de enkelte deltageres behov og niveau, således alle får noget ud af undervisningen. Der tages udgangspunkt i de klassiske ballroom danse og vi danse både med og uden partner. Sidst nævnte især for at træne balance, koordination mm. Desuden suppleres med udstrækning, varmtvandstræning, morgen gymnastik samt fælles gåture på flere niveauer.

Når man er på Club La Santa, har man desuden mulighed for at bruge alle Club La Santas andre aktiviteter såsom cykler, fitness center, surfing, tennis, badminton, squash, aerobics etc.

 

 

Praktisk info

Hele rejsen bedes bookes gennem Swingtime via tlf. 48 224 324 eller info@swingtime.dk.  

 

Ret til ændringer forbeholdes. Ugen vil blive gennemført ved min. 20 voksne. Vi gør opmærksom på, at man skal være selvhjulpen for at deltage på kurset.

For yderligere information:

SE FOLDEREN OG PROGRAMMET FOR PARKINSON DANSEUGEN HER

Læs om tidligere Parkinson Danseuger på Swingtimes hjemmeside og eller kontakt Swingtime for yderligere information: info@swingtime.dk eller tlf. 48 224 324. Læs mere på www.swingtime.dk

parkinsons swingtime group on the lawn at club la santa

Dansen med mr. Parkinson

Dansen med Mr. Parkinson er en helt speciel film om en helt utrolig event. Siden 2014 har Elisabeth Dalsgaard fra "Swingtime" arrangeret danserejser for Parkinson patienter og deres pårørende til Club La Santa. Nyd den dejlige historie og se filmen her...

Instruktører

Elisabeth Dalsgaard er uddannet i Idræt fra Københavns Universitet og har mere end 20 års undervisningserfaring. Hun har udviklet Ballroom Fitness™ og taget patent på konceptet. Det breder sig pt. til hele Europa og det er Elisabeth selv, der uddanner andre instruktører i konceptet.

Elisabeth er desuden personen bag det prisvindende koncept Parkinson Ballroom Fitness.

Hun uddanner fysioterapeuter og instruktører i hele landet, og underviser selv på Parkinson Dansugerne på Club la santa. 

 

 

Instruktører

Anne-Mette Rasmussen fik for alvor vækket sin passion – dansen – til live, da hun i 2008 deltog i TV programmet Vild med dans. Siden har hun forfulgt drømmen om dansen og uddannet sig til Ballroom Fitness™ instruktør og været fast tilknyttet Swingtime .

Anne-mette Rasmussen er ambassadør i Danmarks Parkinsonforening og arbejder for at sætte fokus på dansens fordele og mange facetter i forbindelse med parkinson sygdommen.

}
Read more Read less