This page uses cookies for measuring traffic and optimisation of content

Title of the event week or camp

date of event.
Basic intro text - Er du over 50 år, kan lide og cykle på en ferie under solen i skønne omgivelser? Så er denne cykeluge for seniorer helt sikkert noget for dig. Club La Santa har endnu engang fornøjelsen af at kunne byde velkommen til vores senior cykeluge.

Træning

 

Lanzarote byder på et meget varieret terræn med nogle fantastiske stigninger og et skønt klima som gør øen til et ideelt sted at cykeltræne. Vi kommer rundt på stort set hele øen, så du vil få det hele med. Klatre op af Femés, enten fra den meget stejle side, eller fra den mere behagelige, men dog også udfordrende side. Du vil prøve kræfter med den 10 km lange smukke tur på Tabayesco, og vil køre store dele af den berygtede IRONMAN LANZAROTE cykelrute.

 

For at være med, skal du være over 50 år og være i stand til at cykle mellem 3 og 5 timer dagligt med en fart på mellem 22-27 km/t. Ruterne vil variere i længde, og alt efter hvor mange deltagere der er, vil vi inddele jer i grupper efter niveau. der vil være mange timer i sadlen, men du får naturligvis også tid til at nyde nogle af Club La Santas mange gratis sportsaktiviteter. Der vil i løbet af ugen blive arrangeret foredrag om forskellige aspekter af træningen, cykelopsætning og andre ting. Derudover vil der være en afslutningsmiddag, hvor der er tid til at snakke om ugens løb. Vi stopper på nogle af turene på caféer, for at blive tanket op i form af kaffe og kage. Foredrag og briefinger vil blive givet på engelsk, men der vil som minimum være 1 dansk/tysk-talende guide til sted på alle turene.

 

Det er lov at køre med hjelm i Spanien. Du kan enten tage din egen hjelm med, eller du kan låne en af os hernede. Desuden kan du nu også købe en hjelm hernede. Vi sælger nemlig Cannondale QUICK hjelmen i Sports Booking for kun 30€.

Foreløbigt program
Med forbehold for ændringer

 

Fredag
09.30 Briefing: 50-60 km - Vi mødes ved cykelcenteret
16.00 Velkomstmøde og betaling

 

Lørdag
09.15 Briefing: 70-85 km

 

Søndag
09.15 Briefing: 50-55 km
17.00 Foredrag

 

Mandag
09.15 Gruppebillede & Briefing: 80-90 km
21.00 Green Team Show

 

Tirsdag
09.30 Briefing: 50-55 km
17.00 Foredrag

 

Onsdag
08.30 Briefing: LANG TUR 100-125 km
19.30 Middag

 

Torsdag
09.30 Briefing: 55 km 

 

Booking

Book right now!!

instructor information

name

info

 

name

infocould be a quote!