This page uses cookies for measuring traffic and optimisation of content

Football School

Please note that this is a Danish speaking event.

19. - 25. januar 2018
Club La Santa og Anders Hansen glæder sig til at byde drenge og piger i alderen 8-16 år velkommen til en uges fodboldsjov. Der er plads til fodboldspillere på alle niveauer. Det vigtigste er, at det skal være en underholdende, uforglemmelig og lærerig fodbolduge, hvor alle har det sjovt. Med Anders Hansens mange års erfaring som både spiller og træner, ser vi igen frem til at kunne tilbyde børnene en uforglemmelig oplevelse med mange gode timer på træningsbanen.

Træningen


Deltagerne bliver delt op i to aldersgrupper (8 - 11 år og 12 - 15 år), og under træningen bliver de yderligere opdelt. Der er maksimalt 15 børn pr. aldersgruppe – så book din plads hurtigt.

Det er en event, der sætter børnene i fokus. En event, hvor Anders og hans nøje udvalgte træner-team vil have fokus på den enkelte spiller. Fokus på at det skal være ”sjovt”, men ligeledes udbytterigt. Hver dag er der et 2-timers spillepas, hvor der trænes i mange forskellige og sjove øvelser – f.eks. sparke-former, tæmninger, afslutninger, generel teknisk træning, driblinger og jongleringer. Hver dag gennemgår og praktiserer vi et nyt træningstema, som vi den sidste dag vil teste i, hvor spillernes færdigheder afprøves. Afslutning og diplomoverrækkelse finder sted torsdag aften.

I løbet af ugen, bliver der også arrangeret en børne/forældre-kamp, så forældrene også får mulighed for at vise deres fodboldfærdigheder. Derudover afholdes en teambuilding event bestående af en masse sjove og udfordrende øvelser, hvor børnene instrueres i at samarbejde på tværs af alle aldersgrupper.

Husk dine nypudsede fodboldstøvler, gummisko samt benskinner. Udenfor fodboldskolens program påtager trænerne/Club La Santa sig ikke ansvaret for børnene, hvorfor det kræves at de på turen til Club La Santa ledsages af en person over 18 år.

Forløbigt program

 

Fredag

16.00              Velkomstmøde 

 

Lørdag 

Tema - Sparkeformer: Inderside & Vristspark

10.00-12.00   Træning på stadion

14.00-16.00   Træning på stadion

 

Søndag

Tema – Driblinger & Finter

10.00-12.00   Træning på stadion

14.00-15.30   Teambuilding

 

Mandag              

Tema – Vendinger & Småspil

10.00-12.00   Teknikst træning på 5-A-Side

14.00-16.00   Træning på stadion

 

Tirsdag

Tema – Afslutninger

10.00-12.00   Træning på stadion.

13.00-14.30   5-kamp

 

Onsdag

Tema – Jongleringer – Tæmninger - Headning

10.00-12.00   Træning på Hallen

14.00-16.00   Atletik konkurrence

 

Torsdag              

Den store test

11.00              På stadion, Alle

13:00              Forældre kamp
                        Efterfulgt af Diplomoverrækkelse 

Instruktør

Anders Hansen er selv tidligere Elite fodboldspiller, men måtte desværre i en ung alder indstille hans aktive karriere på grund af nogle alvorlige knæskader. I stedet er Anders i dag indehaver af UEFA’s næsthøjeste træneruddannelse, A-licens.


På træner CV’et står der klubber som HIK, Akademisk Boldklub og Næstved Boldklub, hvor Anders har været træner for henholdsvis U Liga hold, samt senior elite hold. Idag arbejder Anders som rådgiver for såvel professionelle som elite ungdomsspillere i Danmark. 

Book your place now!

Pris for ugen er 70€, hvilket inkluderer min.14 timers træning/undervisning, t-shirt, fodbold, drikkedunk og et diplom.

Places are limited, early booking is advisable to avoid disappointment. Please note that the camp is restricted to guests staying at Club La Santa.

From time to time, there are not enough participants in an event to ensure that everyone can enjoy a good experience, in which case we reserve the right to cancel. This happens rarely and should this occur you would be refunded the full amount.

Football School €70.00


Order Information


Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required