Håndboldskole

Please note that this is a Danish speaking event. Eventen er fuldt booket!
6. - 12. december 2019
For 3. gang kan vi byde velkommen til denne Håndboldskole med Mette Melgaard. Er du mellem 12-16 år, elsker du at spille håndbold, bryde grænser og lære nye ting, og vil du lære fra en af de bedste, er denne håndboldskole noget for dig. 

Træningen

 

Eventen henvender sig til både drenge og piger. Der er plads til alle niveauer, det eneste krav er, at du går til håndbold.

Der vil maximalt være plads til 20 børn/unge efter først til mølle-princippet. Ved ankomst til Club La Santa vil der blive afholdt velkomst- og informationsmøde, hvor det endelige program udleveres og du vil få lidt ekstra information. Der vil være 2-4 timers træning hver dag, med fokus på individuelle færdigheder, leg med bolden samt teknik. Herudover vil der være fokus på både forsvar og angreb samt funktionelstyrketræning, herunder skadesforbyggende øvelser.
Vi vil igen i år forsøge at arrangere en showkamp mod et lokalt hold, hvor du vil have mulighed for at øve, de ting vi har trænet.
Onsdag er der ikke ingen håndboldtræning. Her kan du i stedet nyde alle Club La Santas andre aktiviteter med familien eller tage ud og opleve øen på egen hånd.

Udenfor håndboldskolens program påtager trænerne/Club La Santa sig ikke ansvaret for børnene, hvorfor det kræves at de på turen til Club La Santa ledsages af en person over 18 år.

Forløbigt program


Fredag
16:00            Velkomst og kort intro

Lørdag
09:00-11:00 Dribleøvelser, Boldlege & Tricks
17:00-19:00 Angrebstræning

Søndag
09:00-11:00 Individuel træning 
17:00-19:00 Forsvar & Teknik

Mandag
15:30           Show kamp 
17:30           Foredrag med Mette
19:00           Fællesspisning (For egen regning)

Tirsdag
09:00-11:00 Fysisk & Teknisk træning

Onsdag
Dagen er fri til egen disponering. 
Tag på en udflugt eller prøv nogle af de 
mange andre aktiviteter vi har. 

Torsdag
09:00-11:00 Træning efter ønske

Mette Melgaard

Eksperterne kaldte hende verdens bedste forsvarsspiller.
Mette Melgaard har spillet 82 A-landsholdskampe, deltaget i OL, VM og EM. Vundet 3 Champions League titler, EHF-cuppen, Cup Winners Cup, 4 danske mesterskaber samt 2 pokaltitler.
Hun har spillet i Brabrand, Slagelse, FCK og Randers, blev kåret som pokalfighter i 2002 og på All Star holdet som årets stregspiller i Danmark i 2007.
Mette indstillede sin karriere efter OL i London i 2012

Bestil din plads nu!

Pris for ugen er 70 €, hvilket inkluderer alle aktiviteter i programmet, t-shirt, håndbold og en drikkedunk.

Der er et begrænset antal pladser, så vi råder dig til at bestille med det samme. Bemærk venligst, at eventen er forbeholdt gæster, der bor på Club La Santa i samme tidsrum.

Fra tid til anden er der for få tilmeldte, til at alle får en god oplevelse med eventet. Derfor forbeholder vi os retten til at aflyse. Dette sker sjældent og skulle det ske, får du naturligvis refunderet det fulde beløb for eventen.

Read more Read less