Kilden til ny inspiration

Please note that this is a Danish speaking event

27. maj - 02. juni 2022

 

Club La Santa er stolte af at kunne byde velkommen til denne helt nye eventuge i samarbejde med Claus Holm og Mark Abildhauge fra Fem Fede Kokke. Det er en uge der er fyldt med masser af inspirerende træning, lækre sunde madoplevelser, spændende og lærerige foredrag samt masser af grin og kærlighed. Du kommer helt tæt på makkerparret og faktisk også deres familier, som også deltager mere eller mindre aktivt på turen.

 

Træning

 

Du vil prøve kræfter med en masse forskellige træningsformer og lige meget hvilket niveau du er på, skal vi nok sørge for, at du bliver udfordret. Det vigtigste er, at vi har det sjovt og at du er åben, for at prøve noget, du måske ikke har prøvet før.
Alle træningerne er med henblik på at give dig inspiration til at være aktiv og måske hvem ved, så kan det være du prøver noget, hvor du tænker “Dét skal jeg lave igen, når jeg kommer hjem”.

Kost

 

Vi har flere omgange i køkkenet, hvor Claus Holm vil hjælpe og inspirere dig til at lave nogle lækre og sunde retter, som vi sammen nyder bagefter. Her vil der være fokus på de nemme hverdagsretter, og på hvordan dú kan gøre tiden i køkkenet nemmere, sjovere og mere effektiv.

Foredrag

Der vil være flere foredrag i løbet af ugen. Her kommer du blandt andet helt ind under huden på de 2 skønne mænd. Du kommer til at høre om hver deres historie, men også om deres rejse sammen. Ydermere vil der være trænings- og kost-foredrag. Dem vil Mark i samarbejde med hans søster Jo Abildhauge stå for. Her vil du helt sikkert lære en ting eller 2 som du ikke vidste før.

Alt det ugen består af, er ment som inspiration og du kan vælge at deltage på det hele eller vælge det ud, som du synes passer bedst til dig

Vi er kilden til inspiration!

Vi glæder os til at se dig!

Eksempel på programmet


Fredag 
16:00              Velkomstmøde
                       Efterfulgt af gåtur

Lørdag 
08:00             Morgengymnastik
09:00-11:00   Padel Tennis
11:30-14:30   Frokost med Holm
18:00             Foredrag med Holm

Søndag
08:00             Morgengymnastik
09:00-16:00   Cykling (Frokost for egen
                       regning på turen)
 
Mandag 
08:00             Morgengymnastik
09:00-11:00   Boksning
11:30-14:30   Frokost med Holm
18:00             Foredrag med Mark

Tirsdag 
08:00             Morgengymnastik
20:00             Styrketræning

Onsdag
08:00             Morgengymnastik
09:00-11:00   SUP / Kayak
11:30-14:30   Frokost med Holm
18:00             Foredrag med Holm & Mark

Torsdag
08:00             Morgengymnastik
09:00-11:00   TRX (Egenkropstræning)
16:00             Foredrag med Jo & Mark
19:30             Afslutningsmiddag

Claus Holm

behøver vel næsten ingen introduktion. Den folkekære kok har igennem mere end 20 år inspireret den danske befolkning med hans fantastiske tilgang til madlavning i Go’ Morgen Danmark og i et hav af andre tv programmer. Et af dem var “Fem Fede Kokke”, hvor Mark og ham mødtes for første gang. Her gennemgik Claus en livsændrende tilgang til livet og er i dag en sundere udgave af sig selv end nogensinde før - både fysiske men også psykisk.
Claus har desuden udgivet en masse bøger og har sin egen køkken-produkt serie og så udvikler han dagligt nye gastronomiske ideer hos COOP. Claus er meget involveret i velgørende arbejde, hvilket han sætter meget højt og bruger en masse tid på. Claus er fyldt med masser af kærlighed - specielt over for hans elskede kone Anne og deres hund og kat Carlo og Geo. Claus er et unikt menneske, som du skal glæde dig til at møde.

 

Mark Abildhauge

har stort set hele sit liv været involveret i motion og sundhed. Han har dyrket et hav af forskellige idrætsgrene og han plejer at sige at han har prøvet stort set al slags sport og motion lige fra mavedans til svæveflyvning. Mark's arbejde som behandler og fysisk træner, har bragt ham verden rundt, hvor han har arbejdet med de største stjerne inden flere forskellige sportsgrene herunder cykling, tennis, håndbold og mange flere. Mark lever og ånder for fysisk aktivitet og inspirerer dagligt en masse mennesker, til at være mere aktive i hverdagen. Det gør han bl.a. i Go’ Morgen Danmark; i tv-programmet “Fem Fede Kokke”, men også i det fysioterapi og fitness center han har sammen med hans søster og mor. Her har de 3 opbygget et stort sundhedscenter, hvor folk kommer for at blive en bedre udgave af dem selv.

Du kan godt glæde dig til at møde hele den lattermilde familien Abildhauge.Bestil din plads nu!

Prisen for at være med er 300 €, hvilket inkluderer alle aktiviteter i programmet, en velkomst-juice, en 3 retters afslutningsmiddag samt en t-shirt.

Der er et begrænset antal pladser, så vi råder dig til at bestille med det samme. Bemærk venligst, at eventen er forbeholdt gæster, der bor på Club La Santa i samme tidsrum.

Fra tid til anden er der for få tilmeldte, til at alle får en god oplevelse med eventet. Derfor forbeholder vi os retten til at aflyse. Dette sker sjældent og skulle det ske, får du naturligvis refunderet det fulde beløb af eventen.

Har du spørgsmål til eventen, kan du sende en mail til eventweeks@clublasanta.com

Kilden til ny inspiration €300.00


Order Information


Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Terms Must be Accepted
}
Read more Read less