This page uses cookies for measuring traffic and optimisation of content

Lær crawl med Mette Jacobsen

The event is fully booked! Please note that this is a Danish speaking event.
13. - 20. januar 2017
Mette Jacobsen, 5 gange Olympisk deltager, lærer dig i denne uge hvordan man svømmer crawl. Det er for alle niveauer, men du skal være min. 15 år, og være i stand til min. at svømme 25 m.

For dig, der gerne vil blive bedre til crawl...

Træning

Mette Jacobsen, vil sammen med 2 specielt udvalgte trænere guide dig gennem ugen. Den ene træner er Mettes egen far, Per Jacobsen, der har fostret utallige danske mestre samt ført Mette til OL finaler og EM og VM medaljer. Den anden træner er Mettes bror Bo Jacobsen. Gennem eventugen arbejdes der med kvalitet frem for kvantitet. Masser af teknik træning, som vil hjælpe dig til at få en mere økonomisk - og dermed også hurtigere - svømning. Lektionerne er forberedt og tilrettelagt som et forløb, så du udvikler dig i løbet af ugen. Vi ønsker at give dig en generel svømmeforståelse og henvender os til triatleter og crawlere - fra begynder til øvet - men atleter som deltager, bør være i stand til at svømme mindst 25 meter crawl og være over 15 år.

Åbne lektioner

Du kan alternativt tilmelde dig én enkelt-lektion, hvor du får instruktion og vejledning under overskriften ”Lær crawl”. Den enkelte lektion er forberedt til at give udbytte efter kun én lektion. De åbne enkeltlektioner er gratis og der er plads til 18 deltagere. Bemærk de åbne lektioner er for folk der kan svømme mindst 25m crawl.

 

 

Program for ugen

ALLE sessioner er, med mindre andet er påvist, i Syd Poolen

 
 

Lørdag 14.01.17

10.00-10.45      Gratis lektion
(Tilmelding i Sports Bookingen)

10.45-12.00   Fast gruppe – inddeling i grupper

                                                         

Søndag 15.01.17

10.00-10.45      Gratis lektion

(Tilmelding i Sports Bookingen)

10.45-12.00   Fast gruppe – Vi filmer dig i løbet af ugen, og du får derigennem vores bud på, hvor du skal forbedre din teknik

 

Mandag 16.01.17

11.00-11.45      Gratis lektion

(Tilmelding i Sports Bookingen)

11.45-13.00   Fast gruppe – Teknik, øvelser, video 

 

Tirsdag 17.01.17

Fridag til at nyde Club La Santas mange aktiviteter

                                    

Onsdag 18.01.17

11.00-13.00  Fast gruppe – Teknik, øvelser, video

 

Torsdag 19.07.17

10.00-12.00      Fast gruppe – Teknik og opsamling Afslutning og eventuelle spørgsmål

 

Sessioner i kursiv er gratis – husk tilmelding i Sport Booking. De andre sessioner koster 50 € for ugen.

 

Booking

Book right now!!

Instruktører

Mette Jacobsen - Tidl. elitesvømmer og har bl.a. deltaget i OL 5 gange, 52 World Cup sejre og 36 EM & VM medaljer. Uddannet fysioterapeut og har de sidste 9 år undervist i svømning på motionsniveau.

Per Jacobsen - 
Mettes far, som har fostret utallige danske mestre samt ført Mette til OL finaler samt EM og VM medaljer.

Bo Jacobsen - Er gennem de sidste 10 år blevet valgt til årets træner hele seks gange. Han har arbejdet med elitesvømmere over 20 år, har været finsk landstræner og er nu svømme-konsulent for danske og udenlandske klubberBestil din plads nu! - Eventen er fuldt booket!

Eventen er forbeholdt gæster der bor på Club La Santa under arrangementet. Præ-registrering er påkrævet, da vi har et begrænset antal pladser. Prisen for eventen, som løber over 5 lektioner, er 50 Euro. Derudover skal du bestille og betale dine rejsearrangementer (indkvartering, fly, lufthavn ) hos Club La Santas kontor i Billund - ring til os på tlf. 76 500 400. Club La Santa forbeholder sig ret til at aflyse eller ændre den event, hvis den er undertegnet.