This page uses cookies for measuring traffic and optimisation of content

Pilates - For Mind and Body

Bemærk venligst at uge 2 er fuldt booket!
Please note that this is a Danish speaking!

9. - 22 juni 2017

Træningen sætter fokus på Pilates, og formålet er at give dig en unik oplevelse af Pilatessystemets mange facetter både med og uden redskaber. Den første uge fordyber vi os i de såkaldte klassiske Pilatesøvelser på gulv (Matwork). På den anden uge arbejder vi primært med den unikke Pilates Reformer maskine.

Træning

 

Det er nu 11. gang at vi har fornøjelsen af at byde velkommen til disse 2 pilatesuger. 2 fordybelsesuger for alle med interesse for personlig udvikling indenfor træningssystemet Pilates og for krop og sind. Det er naturligvis valgfrit at deltage på de mange timer som programmet indeholder, men vi anbefaler, at du følger timerne så godt som muligt fra start til slut, da dette giver den bedste oplevelse og effekt af træningen. Pilatesugerne er en ægte ”kick-starter” til at komme i gang eller videre med din træning derhjemme. Du kan deltage på én eller begge uger. 


På programmet har vi også aqua træning, vandretur og en cykeltur i det skønne terræn, som supplerer Pilates programmet rigtig godt. Ugen er ægte forkælelse for dig, med masser af personlig udvikling og inspiration.

Ugerne henvender sig til alle – begyndere og let øvede samt deltagere med meget kendskab til Pilates. Vi byder velkommen til alle, fra unge (min. 18 år) til ældre, mænd og kvinder, instruktører og elever. Timerne undervises progressivt med en udvikling i ugens program. 

Undervisningen foregår på dansk. 

Eksempel på program


BEMÆRK: Det fulde program vil blive udleveret ved ankomsten til Club La Santa. Der er undervisning alle dage lørdag til torsdag. 


Pilates Matwork ugen 09-15.06.17
Lørdag

08.15-09.00 Gåtur rundt om lagunen
09.30-11.00 Første morgen Pilates 
12.00-12.45 Aqua træning
15.00-17.00 Pilates og åndedrættet

Mandag 
11.00-12.30 Pilates i naturen
13.30-14.30 Svømning med tips og tricks 
16.30-18.00 Pilates med foam rollers

Tirsdag 
10.00-11.30 Pilates med Effekt
13.00-15.00 Skøn cykeltur for alle
16.30-18.00 Pilates Flow

Pilates Reformer ugen 16.-22.06.17
Søndag 
10.00-11.30 Pilates Reformer
11.30-12.30 Åndedræt ved vandet
16.00-17.30 Pilates Reformer
19.00- Fællesmiddag (For egen regning) 

Mandag 
10.00-12.00 Skøn cykeltur for alle
16.00-18.00 Pilates Reformer


Tirsdag 
09.00-10.15 Morgen Pilates ved vandet 
10.45-12.00 Pilates Reformer 
13.30-14.30 Svømmetræning 
16.30-18.00 Pilates Reformer

Hvad er Matwork Pilates?

Matwork Pilates er muskeltræning, hvor kropsbevidstheden og de små detaljer sættes i fokus. Det kan ikke sammenlignes med nogen anden form for træning, men kombinerer muskler, åndedræt og bevidsthed på en måde, hvor resultaterne er store. Pilates bygger din krop op indefra og styrker frem for alt dit åndedræt – så både krop og sind er i fokus. Pilates både styrker, stabiliserer og smidiggør din krop. Pilates genopretter ubalancer i din krop og er meget effektiv til at forme den gode kropsholdning og den graciøse skikkelse. Matwork Pilates har mange facetter – først og fremmest trænes mave og ryg intensivt, men også fødder, ben og arme trænes i de mange øvelser, som Pilates systemet består af. Pilates øvelserne udføres som udgangspunkt med egen kropsvægt, men ofte benyttes redskaber som bolde, elastikker mv.

Programmet er sammensat således, at der er mulighed for at arbejde i detaljer med kendte øvelser og samtidig blive personligt udfordret med nye øvelser. Vi arbejder med de klassiske Pilatesøvelser på gulv, men vi vil også arbejde med Pilates, hvor der indgår forskellige redskaber, som Foam Rollers, elastikker, små og store bolde, som gør det muligt at komme bredt omkring Pilatessystemet. På nogle af timerne er det også muligt at prøve de mere avancerede Pilatesøvelser.
 

Hvad er Reformer Pilates?

Pilates foregår også på specielle maskiner, som blev designet i starten af det 20. århundrede, dengang Pilatessystemet blev født. Reformer maskinen er den mest populære af disse, og den er helt unik i sin form og funktion - den adskiller sig 100% fra alt andet, som vi kender indenformotion og bevægelse. Reformeren giver mulighed for at træne hele kroppen. Øvelserne spænder meget bredt og kan anvendes på ethvert niveau - lige fra genoptræning til mere kraftfuld og sportsspecifik træning. Reformeren anvendes verden over af både fysioterapeuter til genoptræning, motionister, topidrætsfolk og nu også Club La Santa.

Denne uge giver dig en unik mulighed for at stifte bekendtskab med Pilates Reformer træning, som vokser med hastig fart i popularitet i disse år. Du lærer naturligvis maskinen at kende fra bunden, sammen med en masse øvelser, der træner hele kroppen. Du får mulighed for at gå endnu mere i dybden med øvelserne, udfordre dig selv og lære nye sider af kroppen at kende. Der er en Reformer maskine til alle deltagere – så glæd dig, det bliver en fantastisk oplevelse under den åbne himmel.

Instruktør

Lotte Paarup; er uddannet fysioterapeut og indehaver af Den Intelligente Krop. Lotte har udviklet træningsprogrammer til TV, udgivet en række bøger og dvd’er om træning, sundhed og velvære for hele familien og afholder kurser og foredrag fra hendes bogudgivelser om åndedrættet. Hendes hjertebarn er træning af åndedrættet, fordi det er grundlaget for alt liv og al bevægelse. Lotte er uddannet indenfor forskellige Pilatessystemer, og hun uddanner Pilates-instruktører i samarbejde med Balanced Body. Lotte arbejder primært med Pilates i terapeutisk forstand til genoptræning eller genopretning af ubalancer i kroppen. Til daglig befinder Lotte sig i egne lokaler i København, hvorfra hun bl.a. tilbyder personlig træning og vejledning samt afholder kurser og driver www.denintelligentekrop.dk Læs om Lottes arbejde med åndedrættet på www.åndedrættet.nu

Book your place now!

The price for the one week is 125€, or 200€ for two weeks, including all activities in the program and an event t-shirt.

Places are limited, early booking is advisable to avoid disappointment. Please note that the camp is restricted to guests staying at Club La Santa.

From time to time, there are not enough participants in an event to ensure that everyone can enjoy a good experience, in which case we reserve the right to cancel. This happens rarely and should this occur you would be refunded the full amount.

Pilates for Mind and Body


Field is required

Order Information


Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required