Pilates - For Mind and Body

Please note that this is a Danish speaking event

 

09th - 22nd June 2022

Disse uger har 100% fokus på Pilates, og formålet er at give dig en unik oplevelse af de mange facetter indenfor Pilates - både med og uden redskaber, med åndedrættet, bindevævet og bevægelse i fokus. Oplev en moderne tilgang til Pilates med Lotte Paarup og hendes team. Den første uge fordyber vi os i Pilatesøvelser på gulv (Matwork). I den anden uge arbejder vi primært med den unikke Pilates Reformer maskine. Du kan deltage på en eller begge uger. Ses vi?

Træning

Det er nu 17. gang at vi har fornøjelsen af at byde velkommen til disse 2 Pilatesuger. 2 fordybelsesuger for alle med interesse for personlig udvikling indenfor træningssystemet Pilates og for krop og sind.

Begge uger byder på mange forskellige lektioner, der undervises i en sammenhæng, dig giver dig en enestående kropsoplevelse. Det er naturligvis valgfrit at deltage på de mange timer som programmet indeholder, men vi anbefaler, at du følger timerne så godt som muligt fra start til slut, da dette giver den bedste oplevelse og effekt af træningen. Pilatesugerne er en ægte ”kick-starter” til at komme i gang eller videre med din træning derhjemme. Du kan deltage på én eller begge uger. 

Pilates for krop og sind henvender sig til alle – begyndere og let øvede samt deltagere med meget kendskab til Pilates. Vi byder velkommen til alle, fra unge (min. 18 år) til ældre, mænd og kvinder, instruktører og elever.

Begge uger undervises af Lotte Paarup og team, som alle er uddannet på lige fod med Lotte. Det er alle meget dygtige og inspirerende undervisere, noget af det bedste du får! Se nærmere beskrivelse af de to forskellige uger nedenfor og i program eksempel til højre.

Med Lotte Paarups tilgang til Pilates, krop og bevægelse lover hun, at alle vil kunne få en oplevelse, der kan flytte meget for både krop og sind. Begge uger er ægte forkælelse for dig, med masser af personlig udvikling og inspiration. Sammen med de mange forskellige Pilates øvelser, vil du også få en unik oplevelse af at arbejde så intenst med din egen krop og med åndedrættet, som Lotte Paarups form for Pilates fokuserer på.

Undervisningen foregår på dansk.

Vi vil primært være udendørs, men enkelte timer kan foregå indendørs.

Eksempel på program

BEMÆRK: Det fulde program vil blive udleveret ved ankomsten til Club La Santa. 


Pilates Matwork ugen
Lørdag
09.00-11.00 Velkomst med Pilates for
                    krop og sind
13.00-13.45 Aqua træning
15.30-17.00 Pilates og åndedrættet

Søndag
09.00-10.15 Pilates for krop og sind fortsat
10.30-11.45 Aerial
16.00-17.30 Pilates med ryggen i fokus
19.00           Fællesmiddag

Mandag
09.00-10.30 Pilates for krop og sind
14.00-15.30 Mindful vandretur
17.00-18.30 Pilates med bolde og ruller
                     for dit bindevæv


Pilates Reformer ugen 
Lørdag
11.00-13.00 Velkomst og Pilates
                    Reformer basics
16.00-17.30 Pilates Reformer fortsat…

Søndag
08.45-09.45 Åndedræt ved vandet
10.15-11.45 Pilates Reformer
16.00-17.30 Pilates Reformer med
                     åndedrættet i fokus
19.00            Fællesmiddag

Mandag
10.00-11.30 Pilates Reformer med
                     hofterne i fokus
14.00-15.15 Aerial
17.00-18.30 Pilates Reformer med
                     brystkassen i fokus


Klik her for det fulde program for 2022, så du har en ide af hvordan det ser ud.

Hvad er Matwork Pilates?

Matwork Pilates er øvelser på gulv med egen krop eller små redskaber. Vi arbejder med masser af bevægelse for alle led, der grundigt gennemarbejdes. Bindevævet (fascia) og åndedrættet har også en vigtig plads i denne moderne form for Pilates træning, som Lotte Paarup og hendes team praktiserer.

Udover at du møder en masse klassiske Pilates øvelser, vil du også prøve øvelser med små og større bolde, foam rollers og fascia ruller. Du vil også blive præsenteret for øvelser i den fantastiske Aerial hængekøje. Der vil være øvelser af alle sværhedsgrader, og en af undervisernes spidskompetencer er, at møde dig og din krop så du virkelig mærker at træningen gør en forskel.

Programmet er sammensat således, at der er mulighed for at arbejde i detaljer med kendte øvelser og samtidig blive personligt udfordret med nye øvelser. Vi arbejder med de klassiske Pilates øvelser på gulv, men vi vil også arbejde med Pilates, hvor der indgår forskellige redskaber, som Foam Rollers, elastikker, små og store bolde, som gør det muligt at komme bredt omkring Pilates systemet. På nogle af timerne er det også muligt at prøve de mere avancerede Pilates øvelser.

På programmet for denne uge har vi også Aerial træning, aqua træning og vandretur i det skønne terræn, som supplerer Pilates programmet rigtig godt. Alle timer foregår som udgangspunkt udendørs, nogle sågar ude i naturen, men enkelte timer kan foregå indendørs.

Du vil blive undervist af nogle af de dygtigste undervisere, du kan finde indenfor Pilates, åndedræt og bevægelse med fokus på at få det godt i både krop og sind.
Hvis du ønsker at deltage i cykelturen på denne uge, skal du venligst i kommentarfeltet nedenfor skrive hvilken størrelse cykel du skal bruge. Klik her for at finde din korrekte størrelse til dig.

Hvad er Reformer Pilates?

Pilates foregår også på specielle maskiner, som blev designet i starten af det 20. århundrede, dengang Pilates systemet blev født. Reformer maskinen er den mest populære af disse, og den er helt unik i sin form og funktion - den adskiller sig 100% fra alt andet, som vi kender indenfor motion og bevægelse. Du kender måske allerede Reformeren, som er blevet et veletableret redskab i den danske verden af træning.

Reformer træning kan udføres på mange måder, og du kan træne med mange forskellige mål for øje. Øvelserne spænder meget bredt og kan anvendes på ethvert niveau - lige fra nørdet genoptræning til fitness træning. Reformeren anvendes verden over af både fysioterapeuter til genoptræning, motionister, topidrætsfolk og nu igennem mange år også Club La Santa.

Denne uge giver dig en unik mulighed for at stifte bekendtskab med Pilates Reformer træning, eller at udvikle dig og opleve at komme endnu dybere med din Reformer træning. Du kan være med, uanset om du er ny eller har masser af Reformer erfaring. Vi er sikre på, at du vil flytte dig og få en fantastisk oplevelse med krop og sind, uanset erfaring.

Der er en Reformer maskine til alle deltagere – så glæd dig, det bliver en fantastisk oplevelse under den åbne himmel. (enkelte timer kan foregå indendørs).

Reformer ugen fokuserer primært på at træne i Reformer maskinen med forskellige temaer. Vi arbejder fx med disse temaer: Åndedræt, bindevæv (fascia), ryg, bækken og hofter, rotationer, styrke blandt meget andet. Via øvelserne i Reformeren bruger vi åndedræt og bevægelse og har fokus på at få det godt i både krop og sind.

På programmet for denne uge har vi også en gåtur i terræn, meditation og åndedræt ved vandet samt lidt Pilates Matwork i naturen.  

Du vil blive undervist af nogle af de dygtigste undervisere, du kan finde indenfor Pilates og Reformeren. Lotte Paarup og hendes team står også for at uddanne undervisere indenfor Reformer træning i Danmark.

Instruktør

Lotte Paarup; er uddannet fysioterapeut og indehaver af Den Intelligente Krop. Lotte har udviklet træningsprogrammer til TV, udgivet en række bøger og dvd’er om træning, sundhed og velvære for hele familien og afholder kurser og foredrag fra hendes bogudgivelser om åndedrættet. Hendes hjertebarn er træning af åndedrættet, fordi det er grundlaget for alt liv og al bevægelse. Lotte er uddannet indenfor forskellige Pilatessystemer, og hun uddanner Pilates-instruktører i samarbejde med Balanced Body. Lotte arbejder primært med Pilates i terapeutisk forstand til genoptræning eller genopretning af ubalancer i kroppen. Til daglig befinder Lotte sig i egne lokaler i København, hvorfra hun bl.a. tilbyder personlig træning og vejledning samt afholder kurser og driver www.denintelligentekrop.dk Læs om Lottes arbejde med åndedrættet på www.åndedrættet.nu

Bestil din plads nu!

Prisen er 130 euro for 1 uge eller 200 euro for begge og dette inkluderer alle aktiviteter i programmet samt en event t-shirt. 

Der er et begrænset antal pladser, så vi råder dig til at bestille med det samme. Bemærk venligst, at eventen er forbeholdt gæster, der bor på Club La Santa i samme tidsrum.

Fra tid til anden er der for få tilmeldte, til at alle får en god oplevelse med eventet. Derfor forbeholder vi os retten til at aflyse. Dette sker sjældent og skulle det ske, får du naturligvis refunderet det fulde beløb af eventen.

Du skal på tilmeldingen angive din cykelstørrelse. Det er udelukkende på uge 1 at der er en tur på MTB. Hvis du IKKE ønske at deltage i cykelturen, kan du bare booke en hvilken som helst cykel, og skrive i kommentarfeltet, at du ikke ønsker at cykle med. Det samme skal du i øvrigt gøre, hvis du skal deltage på Reformerugen. Klik her for at finde din korrekte størrelse til dig.

Har du spørgsmål til eventen, kan du sende en mail til eventweeks@clublasanta.com

Pilatesuger med Lotte Paarup


Field is required

Order Information


Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Terms Must be Accepted
}
Read more Read less