This page uses cookies for measuring traffic and optimisation of content

Sclerose camp

Please note that this is a Danish speaking event.

2. - 9. december 2016
En inspirations og trænings uge på Club La Santa på Lanzarote for mennesker med MS i regi af den frivillige forening Basicliving i samarbejde med Heartevent, og Fysioteamet, fyldt med spændende state of the art træning og socialt samvær.

 

Formålet med ugen er at komme afsted til en uge fyldt med træning, socialt samvær og afslapning sammen med andre mennesker med MS. Samtidig som du befinder dig i stimulerende omgivelser hvor der er sports-og trænings-interesserede i alle aldre og på alle niveauer. 


Du vil blive introduceret til nye træningsformer i løbet af ugen og blive udfordret og stimuleret på alle planer, samtidig som du er i trygge rammer sammen med mennesker som har de samme udfordringer som du selv har, og med et kompetent og professionelt team der er indstillet på at støtte dig hele vejen. Du kommer til at være en del af en gruppe som har sine egne hold hele ugen. Holdene vil være tilpasset gruppens fysiske formåen med respekt for de begrænsninger som MS kan give, og nogle gange vil der være niveauopdelt træning.

Vil du være endnu mere aktiv end programmet lægger op til, er der tid til at træne på egen hånd samt slappe af ved poolen hvis vejret og lysten er til det. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du vil deltage i, og melder til og fra i forhold til dagsformen. Målsætningen er at du skal komme hjem med fornyet lyst til at træne og et bedre kendskab til hvordan din krop fungerer i forskellige trænings-situationer, samt inspirerende ny viden om træ-ning og livsstil, som du kan bruge for at optimere din fysiske formåen på egen hånd i din fortsatte træning der hjemme.

Læs mere om ugen i Sclerose folderen her 

 Program

Fredag
15.30-16.30 Velkomst i Konferencecenteret
16.30-17.30 Rundvisning m. Ida, Jakob & Hanne
18.30 Atlantico Fælles spisning (Buffet for egen regning)

Lørdag
08.00 Gå (løbe) tur omkring lagunen
10.00-12.30 Z-Health (Foredrag ved Jakob)
13.30 Fælles frokost i Poolbaren
16.00-17.30 TRX -styrketræning og Z-Health Træning

Søndag
09.30-11.00 Move & Play og Z-Health Træning 14.00-16.00 Social cykeltour 14.00-15.00 Aqua træning m. Hanne (For de som ikke vil cykle) 18.30 Fællesspisning Amendora (For egen regning)

Mandag
08.00 Morgengymnastik m. Green Team & Hanne
08.15-09.00 Z-Health Træning
11.00-13.00 Mental & Fysiologisk Balance (Foredrag ved Ida)
16.00-17.00 Foamroller og relax m. Hanne

Tirsdag
09.30-10.30 Move & Breath med Ida og Jakob
11.30-12.30 Delevaluering ved stadion m. Ida, Jakob og Hanne
15.00-15.45 Træning i naturen m. Ida og Jakob
15.45-16.30 En stille stund (Afspændning) m. Hanne
19.00-20.00 I wellness m. Hanne

Onsdag
08.00 Gå (løbe) tur omkring lagunen og Z-Health Træning
10.30-11.30 Aqua træning m. Hanne og Ida (OL Pool)
14.30-16.00 Hygge dag i lagunen (SUP, kajak etc.)
19.00-20.30 Forstå Smerte (Foredrag ved Jakob)

Torsdag
09.30-10.30 Styrke og stabilitets-træning m. Jakob og Ida
11.00-12.00 Evaluering ved stadion
17.00-18.00 Z-Health Træning
19.30 Fællesspisning I El Lago (For egen regning)

Fredag
Hjemrejse

Instruktører

Julie Midtgaard
Psykolog, Seniorforsker Uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2001. Forsvarede i 2006 sin ph.d. af-handling vedrørende den psykologiske og sociale betydning af fysisk aktivitet til kræftpatienter i kemoterapi. Siden 2009 ansat som seniorforsker ved Universitetshospitalernes Center for sundheds-faglig forskning (www.ucsf.dk). Aktuel forskning koncentreret om afviklingen af en undersøgelse, der skal afdække betydningen af fodboldtræning blandt mænd med prostatakræft. Underviser (ekstern lektor) i forskningsmetodologi, sundheds- og idrætspsykologi på Københavns Universitet. Initiativtager til realiseringen af proof of life (www.proofoflife.dk) og foreningen PACT (www.pactforening.dk).

 

Christina Andersen

Sygeplejerske, forsker Uddannet sygeplejerske i 1985 og arbejdet med kræft-patienter lige siden. Erfaring fra ansættelse som sygeple-jerske på Finsensinstituttet. Siden hen afdelings-sygeplejerske og klinisk vejleder i Finsencenteret på Rigshospitalet. Blev i 2001 rekrutteret som forskningssygeplejerske i Projekt Krop & Kræft på Rigshospitalet (motionstilbud til kræftpa-tienter i kemoterapi) med selvstændigt ansvar
for inklusion af deltagere samt sikring af over-holdelse af forholdsregler for fysisk træning for kræftpatienter i kemoterapi. Desuden forsket i kvinders oplevelse af indvendig stråleterapi. Ma-ster i Public Health fra Københavns Universitet i 2007 og har netop forsvaret sin Ph.D. afhand-ling vedrørende indflydelse af fysisk aktivitet på symptomer og bivirkninger hos kræftpatienter i kemoterapi.

Hanne Bousager Larsen

Hanne er leder, udviklingskonsulent og underviser gennem 25 år for bl.a. egne træningscentre, Nike, Charlottehaven, Skodsborg vigør center, Club La Santa og Wellcome fitness &Spa. Even-tuger på Club La Santa siden 1992 med bl.a. mod nye ressourcer, KUN for kvinder, Senioruger etc. Udviklingskonsulent for Nike Danmark med bl.a. Nike Convention, nu Inspire Convention. ”Min passion er sund livsstil, træning/motion, kost og psykologi, som jeg har dedikeret mit arbejdsliv til. Jeg formidler til det enkelte menneske, til grupper eller gennem ledelsesfunktioner. Mit engagement udspringer af, at jeg ønsker at skabe gode oplevelser og inspirere andre mennesker.

 

Jacob Hansen

Jacob er uddannet fysioterapeut i 1995 og har siden arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut, de seneste 7 år i sin egen behandlings- og trænings-klinik Fysioteamet i Hellerup. Jakob specialiserer sig i bevægelses og smerterehabilitering med basis i funktionel neurologi. Det gør han bl.a. med baggrund i det amerikanske Z-health Per-formance, som han har uddannet sig i gennem de sidste 6-7 år. Som bi-beskæftigelse har Jakob siden 1994 afholdt uddannelser og kurser inden-for fitnessbranchen. Jakob er selv aktiv inden mountainbike, tennis og generelt udforskning af alsidige måder at bevæge sig på.

Ida Krak

Ida har mere end 20 års erfaring som Personlig træner og Kostvejleder. Hun har gennem årene hjulpet hundrevis af mennesker, kendte som ukendte, med sit energiske engagement og høje krav til kvalitet. Ida har en stor passion i at udforske og udvikle nye metoder og indgangsvinkler til at skabe resultater for sine kunder, både indenfor træning og kost. De sidste 5 år har hendes store interesse og uddannelsesindsats været lagt på Z-Health, som bygger på træning og livstilsoptimering med udgangspunkt i nervesystemet.

 

 

Anita Gjellan

Min drive i forbindelse med projektet ligger i det at udforske og udfordre egne ressourcer i forbindelse med det at leve med sclerose. Og at invitere andre til at deltage i disse processer, i form af kurser og ophold hvor vi sammen arbejder med vores fysiske og mentale ressourcer og søger at styrke grundlaget for at leve et godt liv med en svært belastende sygdom. Al min arbejdsindsats er ulønnet og jeg søger at finde sponsorer. Min belønning ved et vellykket projekt ligger i at bruge egne kompetencer til at gennemføre projekter med høj faglighed i samarbejde med andre, indenfor områder hvor det i forvejen ikke eksisterer tilsvarende tilbud.

Christian Madsen

Christian har en bachelor i Idræt og Sundhed fra Køben-havns Universitet. Han er efteruddannet i kog-nitiv adfærdsterapi. Christian har arbejdet som klinisk psykolog siden 2008 i både privat og of-fentlig regi. Siden 2013 har Christian haft sit eget firma FULLPERFORMANCE, der beskæftiger sig med løbetræning, personlig træning, psykologi og sportspsykologi for individuelle og firmaer/grupper. Christian er tidligere dansk mester i halvmaraton, og har deltaget ved diverse inter-nationale mesterskaber i crossløb, halvmaraton, bjergløb og duatlon. Christian har været træner for en meget bred gruppe mennesker; både begyndere, motionister og elitesportsfolk, både Programmet ’Mod nye ressourcer’ 2016.

Emilio Franceschini · Italy

Emilio teaches at aerobics week in September. He has been a trainer and instructor for more than 15 years and is a certified instructor of FIF (The Italian Fitness Federation). He has a background as a professional kick-boxer and is also a former ballet dancer. This combination gives him an exceptional and unique position in the fitness industry. He manages to combine power with grace - all with a flow and built up from start to finish. Emilio is Italian but has spent the last year in Munich and Frankfurt teaching at Fitness First. Emilio teaches in a challenging but logical way- both symmetrically and asymmetrically choreography and steps ... with humour and lots of rhythm...Marvin Burton · England

Marvin teaches in September. Marvin has worked in the fitness industry since 2000, when he started by studying and working in the USA. Today he travels everywhere and has the whole world as his workplace. In 2013, Marvin launched his own training programme throughout Asia, which covers 8 countries, and over 3,000 personal trainers have been trained in his current methods and programmes. Marvin is known as a unique Master Trainer in Europe and Asia in TRX, VIPR, kettlebells, weight lifting, Sports Conditioning, Pilates, cycling and several of his own numerous unique innovations. We are proud to have Marvin as part of our 2015 Swingtime Team, where he will present various Fitness and conditioning classes at our events.Registrering

Indkvartering, pris & tilmelding
Club La Santa har lejligheder i forskellige størrelser og priser. Vi tager udgangspunkt i at to til tre personer bor sammen i en lejlighed i den billigste prisklasse, i kategorien comfort. Hvis du ønsker at bo i en dyrere lejlighed er du selvfølgelig velkommen til det, såfremt du selv arrangerer det med dem du vil bo sammen med.

Der er to særlige handicapvenlige lejligheder tæt på receptionen, hvis du har brug for det bestiller du handicaplejlighed ved booking af rejsen Hvis du ikke har været på Club La Santa før anbefaler vi at du vælger at bo to personer i en toværelses lejlighed. I kan vælge at sove i de to enkeltsenge i soveværelset eller en i soveværelset og en på sovesofaen i stuen.

Rejseforsikring
Du er som ved en almindelig ferierejse selv ansvarlig for at tegne afbestillingsforsikring og rejseforsikring, samt sørge for at du er dækket for hjemtransport ved eventuel sygdom samt eventuelle udgifter til medicinsk behandling på Lanzarote.

Husk det blå sygesikringskort samt at checke at du er dækket både af sygesikringen og din eventuelle private forsikring, og vær opmærksom på at der kan være brug for en forhåndsgodkendelse hvis der har været behandlingskrævende forværringer i din sygdom i den senere tid eller du har fået ny medicin.

Tilmelding
Du tilmelder dig ved at sende en mail til: anitagjellan@mail.dk eller hanne@heartevent.dk. Når du har modtaget en bekræftelse på at der er plads, bestiller du selv rejsen hos Club La Santa i Billund på telefon 76 500 400 eller book direkte på www.clublasanta.dk - husk at oplyse du deltager i Sclerosecampen. Hvis du vil bo sammen med nogen du kender arrangerer I det ved bestillingen, ellers vil du blive indkvarteret sammen med en af de andre tilmeldte. Giv besked hvis du aftaler at dele lejlighed med en eller to efter rejsen er bestilt.

Pris
Nedenstående priser er ved ophold i Comfort 1 lejligheder. Det er muligt at booke større lejlig-heder, lejligheder med udsigt eller suiter. Ring og hør mere på tlf. 76 500 400

Comfort 1 lejlighed:
v. 3 pers i lejl: kr. 5.035,-
v. 2 pers i lejl: kr. 6.025,-
v. 1 pers i lejl: kr. 8.815,-

Hertil kommer deltagergebyr på kr. 2.500.- pr. pers., som skal indbetales til Club La Santa før afrej-se. Inkluderet i prisen er flyrejse, lufthavnstransfer på Lanzarote samt al træning, holddeltagelse m.m.

Sclerosecamp brochuren kan ses her og på: www.heartevent.com

Hvad er inkluderet i prisen?
Flytransport t/r København-Lanzarote eller Billund – Lanzarote · Transfer · Ophold uden forplejning i comfort 1 lejlighed · Alle sportsfaciliteter til fri disposition · Deltagelse i alle aktiviteter på programmet · Alle lufthavnsskatter · Mad ombord på flyet

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoForm.cshtml)