This page uses cookies for measuring traffic and optimisation of content

Cykeluge og singleuge med Tayeb Braikia & Jørgen Emil Hansen 11. - 18. december 2015

Til dig der elsker, at cykle på landevej kombineret med motion, hygge og socialt samvær med andre aktive singler.

Singleuge og cykelevent m. Tayeb Braikia og Jørgen Emil Hansen

Igen i år har jeg sammen med Club La lavet et kanon tilbud til dig, der elsker at cykle på landevej. Du får mulighed for at cykle sammen med Jørgen Emil Hansen, Tayeb Braikia og de dygtige cykelguider fra bikecenteret på Club La Santa. Ud over de mange km du kan cykle på Lanzarote, kan du også deltage i en 14 km enkeltstart.

Oveni får du selvfølgelig alle singleuge-aktiviteterne og fornøjelsen ved at være sammen med andre om de gode oplevelser. 

I samme uge er der også tennisevent med Maria Rasmussen. Vores øvrige aktiviteter vil foregå sammen med Maria og hendes deltagere. Maria og jeg vil naturligvis også organisere fællesspisning de fleste aftener mod ekstra betaling.

Maria har et hav af danske og nordiske mesterskaber i tennis og spillede i mere end 10 år på det danske tennislandshold og var i en periode også holdkaptajn.

Vi vil  lave et program som vi i singlegruppen kan benytte os af hver dag efter veloverstået cykling. Vil du  spille lidt tennis, beachvolley, prøve en tur på MTB, svømme, spille skumtennis, prøve kajak og padleboard, så er der masser af tid og mulighed for dette. Den del af programmet foregår om eftermiddagen, alt efter hvordan cykelprogrammet bliver.

Så er du vild med at cykle og samtidig gerne vil prøve lidt af de øvrige aktiviteter som Club La Santa og singleture.dk arrangerer sammen med  Maria Rasmussen, så er denne uge ideel for dig. Hvorfor cykle alene, når du kan opleve Lanzarote sammen med andre?

Hvem kan deltage i cykelugen?

Du skal kunne cykle mellem 2-5 timer per dag og ruterne vil være af forskellig sværhedsgrad og længde. Regn med at der køres fra 21 km/t til 30+ km/timen, så er du i almindelig grundform vil du fint kunne deltage. Hver gruppe ledes af en guide/instruktør og på de længere strækninger vil der være stop undervejs med sandwich og en forfriskning.

Du vil bl.a. få hjælp til indstilling af cykel, og kan få tips til, hvordan man kører i en gruppe, hvis du ikke er vant til det. Det samme gælder for vejledning til at køre i bjerge samt hvordan man bedst og nemmest kommer rundt i sving. Du er naturligvis også mere end velkommen til at spørge i ugens løb. Udfordringerne vil være alt fra Tabayesco (10 km stigning), den udfordrende tur til Femes stigningen eller en 14 km tidskørsel. Der vil også være kortere og nemmere ture alt efter niveau. Ugen er altså både for erfarne cykelryttere og for motionister, da Club La Santa og Green Team instruktørerne netop deler os ind efter niveau og erfaring.

Pris for alle herlighederne...

 

Deltagergebyr er kun 1150 kr. for at deltage i: 

· Cykelugen med Jørgen Emil Hansen, Tayeb Braikia og Club La Santa bike guiderne 

· Singleugens sociale aktiviteter efter de daglige cykelture

Ønsker du ikke at deltage i cykeleventen, men kun i Singleugens aktiviteter, er prisen 800 kr. Vælger du denne løsning, starter singleprogrammet over middag hver dag, når cyklingen er færdig medmindre andet aftales på CLS. 

Jeg arbejder på at kunne tilbyde et bikefit for 40 Euro. Her får du testet, hvordan du optimalt sidder på en racer og hvilken størrelse cykel du skal køre på samt indstillinger generelt. Bestil det venligst direkte hos Lone Jakobsen, så vil der blive booket tider inden afrejse. 

I samme uge er der også Singleuge med tennis. Efter cyklingen vil der derfor helt særligt  være mulighed for at prøve kræfter med tennis i flere former og få instruktion  af den tidligere mangedobbelte danske mester Maria Rasmussen. Som tidligere nævnt er Maria  medarrangør af de sociale aktiviteter for både tennis, og cykeldeltagerne. 

Ugen gennemføres ved minimum 12 deltagere. Senest 1 måned før afrejse får du besked på om rejsen bliver til noget.

Der er afrejse fredag morgen fra Billund og København. Prisen for rejse og ophold på Club La Santa finder du på www.clublasanta.dk ved at trykke ”Book nu” eller ved at kontakte kontoret på 76500400. 

Cykler

Det er en god ide at medbringe egen cykel - se transportpriserne med fly på Club La Santas hjemmeside. Du kan også leje en Cannondale SuperSix carbon cykel på Club La Santa til 98 € for en uge. Der er reserveret racercykler fra kl. 9.00-13.30, alle dage, til de af jer, der vil gøre brug af det. Dette er alm. udlånscykler og jeg kan ikke love at du får den samme cykel hver dag. Vi anbefaler at du bestiller transport eller lejer en cykel så hurtigt som muligt, da der bliver rift om pladserne.

For mere info

Brug www.clublasanta.dk hvor du også finder en beskrivelse af cykelugen under events. Du kan også kontakte Club La Santa kontoret i Billund på tlf. 76 500 400, hvis du ønsker at booke, vide mere om afrejsetidspunkter, forsikringer mm. Oplys venligst at du deltager i cykel- og singleugen – og husk samtidig at kontakte Lone på lone@singleture.dk mht. tilmelding af selve eventen.

 

Kontakt Lone Jakobsen på 28 14 35 31 eller lone@singleture.dk

 

Fredag
15.00  Velkomstmøde, cykling og 18.00
Velkomstmøde, singleuge (fælles med tennisdeltagerne)

 

Lørdag
09.30  Briefing El Golfo (70 km)

 

Søndag
09.30  Briefing: Tabayesco (via Tahiche) (85 km)

 

Mandag
09.30 Montaña Blanca - Famara (55 km)

 

Tirsdag
11.00 14 km enkeltstart (+opvarmning)

 

17.00 Foredrag og video

 

Onsdag
09.30    Briefing: Tabayesco
(via Los Valles) (80 km)

 

19.30 Middag (ikke inkluderet i prisen,
tilmelding og betaling på Club La Santa)

 

Torsdag
09.30 Briefing: Femes (70-90 km)

 

 

 

 

 

 

Booking

Book right now!!

Instruktører

Jørgen Emil Hansen: verdensmester fra 1966 i 100 km for hold, sølv i 1967 og 1969 samt OL bronzevinder fra 1976. Han har også deltaget i Ironman Hawaii hele fem gange og vandt sin aldersgruppe i 1990.

Tayeb Braikia: tidligere professionel hos Lotto Adecco. Han har vundet 6 dages løb i Grenoble med Jakob Piil og i Forum med Jimmi Madsen. Deltog i Giro d ´Italia i 2000 og også tidligere træner indenfor dansk cykelsport.