This page uses cookies for measuring traffic and optimisation of content

Singletur med Lone Jakobsen

Please note that this is a Danish speaking event.

2. - 9. september 2016

Vil du ikke rejse alene, er denne uge eller uger sikkert noget for dig. Det er en uge kombineret med motion, hygge og socialt samvær med andre aktive singler.

Du bestemmer selv, hvor aktiv du vil være i løbet af ugen eller ugerne. Du behøver ikke at være ”god” for at være med – alle kan deltage. Du bestemmer selv tempoet og hvad du har lyst til at prøve. Har du nogle fysiske skavanker, deltager du i de hensyntagende aktiviteter. Og der er tilbud til alle: dygtige instruktører, mulighed for at købe sig til massage, afslapning ved poolen, golf, tage en tur rundt på øen på mountainbike eller i en lejet bil. Ja, du kan også deltage i en af de mange udflugter, Club La Santa eller singleture.dk arrangerer.

Der er velkomstmiddag på ankomstdagen (mod ekstra betaling) samt to til tre andre fælles aftenspisninger enten på stedet eller udenfor komplekset, som Lone Jakobsen arrangerer. Herudover kan alle andre bidrage med gode ideer og initiativer til fællesskabet både med hensyn til aftenprogram og i dagtimerne. Lone booker tennis, - badminton, padel- og squashbaner til gruppen, så alle kan spille og have det sjovt sammen i løbet af ugen, det samme med beachvolley. Lone Jakobsen arrangerer også cykel,- og vandretur til vulkaner mm. og booker baner i den olympiske pool. Tilbuddene kan variere fra hold til hold. Der vil blive sat opslag på en tavle i receptionen ugen igennem, så gruppen ved, hvad der foregår og hvor du kan tilmelde dig de forskellige aktiviteter, jeg tilbyder.

Det er vigtigt at du selv har lyst til at bidrage til fællesskabet, da det ikke er charter tur, hvor alt er programlagt hjemmefra. Og det er heller ingen datingtur, hvor målet er at finde den eneste ene. Ideen med turen er at have en god uge sammen med masser af gode fællesoplevelser. Og hvor det er helt legalt at melde til og fra på de forskellige aktiviteter; der er ingen forventninger til at alle skal lave det samme eller være sammen hele tiden. På de tidligere ture har aldersfordelingen været mellem ca. 30 og 65 år og det har været fint! Der er typisk mellem 20 og 30 deltagere med på turene; på august turene omkring 40 deltagere.

Tovholder er Lone Jakobsen, indehaver af www.ljmulticonsult.dk og www.singleture.dk.

Kommentarer fra tidligere ture

 

Kirsten 53 år: "Jeg tog chancen og meldte mig til turen for singler. Jeg ville gerne alene på ferie, så jeg tænkte, at dette måske var noget for mig. Det var det så absolut. Jeg delte lejlighed med en kvinde på samme alder, som jeg fik det rigtig 

godt sammen med. I det hele taget var det en fantastisk  gruppe af dejlige åbne og sjove mennesker. Allerede den første aften var snakken i gang og den fortsatte ugen ud. Sportstilbuddene var mange og alsidige, så der var noget for enhver. Dagen igennem fik jeg masser af motion, og om aftenen var det så lattermusklernes tur, - aldrig har jeg grinet så meget i en hel uge. Det var en rigtig dejlig ferie." 

Anne – 41 år: ”En fantastisk uge - fuld af søde og positive mennesker, masser af grin, leg, god mad... Og så fik jeg lige en ny passion med - landevejscykling. Det var så skønt at cykle rundt på den smukke ø, at jeg har købt en racer og nu drøner rundt herhjemme med stor begejstring. Jeg glæder mig til næste tur med Lone - så skal øen udforskes endnu mere på raceren.” 


Frank – 37 år: ”Jeg var med på den anden tur som Lone arrangerede i 2005 og været med på flere siden. Jeg tog af sted uden forventninger, men hold op, det er en af de bedste ture jeg nogen sinde har været på. Den åbenhed blandt deltagerne og spontanitet der var, kan ikke købes for penge. Jeg ser stadig folk fra de forskellige ture - det eneste negative at sige om Lones koncept er, at man hurtigt kan blive afhængig af det .”

Marianne – 35 år: ”Tusind tak for en super fed uge - det har været fantastisk! Alle var fra starten åbne og imødekomne - det var tydeligt, at vi alle var der med samme formål og havde lyst til at bidrage til fællesskabet. Den afslappende atmosfære og Lones gode humør får ’det hele’ til at køre fra starten. Allerede under intro mødet blev de første aftaler for ugen lavet på kryds og tværs i gruppen - og det fortsatte hele ugen, hvad enten det gjaldt en cykeltur, afslapning ved poolen, fællesspisning eller en tur på diskotek. Club La Santa er et fantastisk sted med alt, hvad et sportshjerte begærer - og Lone krydrer ugen med mulighed for bl.a. vinsmagning, gåtur på vulkan, tapas på lokale restauranter mv. Jeg har mødt nogle helt fantastiske mennesker, som jeg er sikker på, at jeg nok skal se igen. Det var første gang jeg var på Club La Santa med singleture.dk, men det er helt sikkert ikke sidste gang - opsparingen til næste tur er startet.” 
 

Bemærk: Når du udfylder nedenstående formular tilmelder du dig ugen og vi sender efterfølgende et rejsebevis til dig

Bemærk: Når du udfylder nedenstående formular tilmelder du dig ugen og vi sender efterfølgende et rejsebevis til dig

Præregistrering

Med denne præregistrering erklærer jeg, at jeg vil overholde reglerne for eventen og deltage på egen risiko. Jeg accepterer, at Club La Santa ikke er ansvarlig for tab, skader, omkostninger eller udgifter, som følge af min deltagelse.

Instruktør

Begge uger undervises af Lotte Paarup og team, som alle er uddannet på lige fod med Lotte. Det er alle meget dygtige og inspirerende undervisere, noget af det bedste du får!


Lotte Paarup er uddannet fysioterapeut og indehaver af firmaet Den Intelligente Krop, som bl.a. består af en netbutik samt et Pilates og genoptræningsstudie. Åndedrættet er Lottes kerneområde og hjertebarn, som du kan nyde godt af på denne event. Lotte lever af at lære danskerne at trække vejret bedre. Lotte er kendt for hendes levende og grundige formidling, altid med et smil på læben. Hun brænder ganske enkelt så meget for emnet, at du ikke kan lade være at følge med. Hun formidler det naturlige åndedræt helt nede på jorden, hvor alle kan være med. Hun har lavet tv og udgivet en lang række bøger og dvd’er om træning, sundhed og velvære for hele familien- herunder 3 bøger og 2 dvd om åndedrættet.

Lotte er en populær foredragsholder med åndedrættet som emne, hvor hun formår at formidle sit budskab på en meget jordnær, anderledes og levende vis. Lotte afholder også en række kurser for behandlere og trænere om åndedrættet.

Du kan meget mere om Lottes arbejde på www.åndedrættet.nu, hvor du finder masser af guldkorn til dit åndedræt.Merete Matthiesen; er uddannet Hamsayoga, KBH og i Anusara hos Jordan Bloom. I øvrigt er hun ManuVision kropsterapeut som hun praktiserer på Frederiksberg. (www.yoyoga.dk