This page uses cookies for measuring traffic and optimisation of content

Strictly Come Dancing Week

Please note that this is a Danish speaking event.

2. - 9. Juni 2017
Lær at danse af Swingtimes super instruktørteam. Ugen er for alle danseglade motionister og foregår under den dejlige Lanzarote sol.

Til alle danseglade


Danseugerne henvender sig til alle danseglade motionister; begyndere som øvede, singler som par. Alle kan være med. Der tilbydes et varieret program hele dagen lang, hvor det er helt op til den enkelte deltager hvor mange timer man vælger at deltage i. Det hele foregår udendørs under sydens sol på Club La Santa, Lanzarote. Sportsmekkaet har eksisteret siden 1983 og er elsket og kendt af mange sportsentuisiaster. Sportsfanatiker eller ej. Club La Santa er for alle. Byd livet op til dans – og tilmeld dig nu! Kom alene eller med din mand/kone/veninde/søster eller bror. Alle er velkomne uanset niveau og det professionelle team af instruktører sørger for alle får noget ud af ugen. Uanset om man er begynder eller øvet danser.

 


Tilmelding og rejsearrangement


Denne event er forbeholdt gæster der bor på Club La Santa under arrangementet. Forhåndsregistrering er påkrævet, da der er begrænset antal deltagere. Prisen for 1 uge er 1.495 kroner per person, hvilket inkluderer alle klasser på programmet, og en event t-shirt - du tilmelder dig via Swingtimes hjemmeside på www.swing-time.dk . Derudover skal du bestille og betale din rejse (indkvartering, fly, osv.) via salgskontoret i Billund. Club La Santa forbeholder sig ret til at aflyse eller ændre eventen.

 

Program


Dagligt tilbydes 9-10 dansetimer i genrerne:

  • Standard/Latin
  • Jitterbug
  • Salsa
  • ”Solo” timer som Ballroom Fitness, Zumba, Rock’n Robics m.m.


Desuden også teoritimer omkring musikforståelse samt tekniktimer I bl.a. standard/latin. Masser af dans og udfordring for alle på ALLE niveauer. Om aftenen er der underholdning i form af danseaftener på discoteket, fælles barbeque på stranden, professionelle shows af instruktørerne og meget mere. Masser af dans både dag og nat!

Instruktør teamet

Professionelle, energiske og pædagogiske. Et super team, der forstår at få alle med og kan undervise på alle niveauer, begyndere som elite.

Elisabeth Dalsgaard

Thomas Evers Poulsen

Niclas Detlefsen

Jeanne Lindgaard

Steen Lund