Swingtime Danseuge

Please note: This is a Danish spoken only event week


3. - 10. juni 2022

Lær at danse af Swingtimes super instruktørteam. Ugen er for alle danseglade motionister og foregår under den dejlige Lanzarote sol.

Til alle danseglade

Danseugerne henvender sig til alle danseglade par i alle aldre - motionister, begyndere som øvede. Alle kan være med. Der tilbydes et varieret program hele dagen lang, hvor det er helt op til den enkelte deltager, hvor mange timer man vælger at deltage i.

Det hele foregår udendørs under sydens sol på Club La Santa, Lanzarote. Sportsmekkaet har eksisteret siden 1983 og er elsket og kendt af mange sportsentuisiaster. Sportsfanatiker eller ej. Club La Santa er for alle. Byd livet op til dans – og tilmeld dig nu! Kom alene eller med din mand/kone/veninde/søster eller bror. Alle er velkomne uanset niveau og det professionelle team af instruktører sørger for alle får noget ud af ugen. Uanset om man er begynder eller øvet danser.


Tilmelding og rejsearrangement

Denne event er forbeholdt gæster der bor på Club La Santa under arrangementet. Forhåndsregistrering er påkrævet, da der er begrænset antal deltagere. 


Vi anbefaler man tilmelder sig danseugen med en partner, da de fleste timer er baseret på pardans. Har man ingen dansepartner er man velkommen alligevel, men vi kan ikke garantere, men har en dansepartner i løbet af ugen. I stedet kan vi henvise til vores Swingtime Ballroom Fitness danseuger der netop er baseret på solo-dans. 

Forhåndsregistrering er påkrævet, da der er begrænset antal deltagere. Kontakt Swingtime eller Elisabeth Dalsgaard på 48 224 324 for yderligere info. Derudover skal du bestille og betale din rejse (indkvartering, fly, osv.) via dit nærmeste Club La Santa kontor. Club La Santa forbeholder sig ret til at aflyse eller ændre eventen, såfremt den er undertegnet.

Program


Dagligt tilbydes 9-10 dansetimer i genrerne:

SE EKSEMPEL PÅ PROGRAM HER

Desuden også teoritimer omkring musikforståelse m.m. Masser af dans og udfordring for alle på ALLE niveauer.

Om aftenen er der underholdning i form af danseaftener på discoteket samt professionelle shows af instruktørerne.

Masser af dans både dag og nat!

 

Booking

Book right now!!

Instruktører på denne uge...

Professionelle, energiske og pædagogiske. Et super team, der forstår at få alle med og kan undervise på alle niveauer, begyndere som elite.

Elisabeth Dalsgaard

Thomas Evers Poulsen

Kathrine Bonde

Flere instruktører følger senere...

}
Read more Read less