This page uses cookies for measuring traffic and optimisation of content

TRX & Military Functional Boot Camp

Please note that this is a Danish speaking event. 

14. - 20. august 2020

Med Anders Deenfeldt, og Susanne Møller Mathiasen fra TRX Aarhus, Danmarks førende TRX gym. TRX funktionel træning og militærinspireret Boot Camp på stranden. Styrke, stabilitet, mobilitet, der kan bruges til noget. Missionen er: BEVÆG DIG BEDRE. 

 

Træningen 

TRX er funktionel træning for dig, der vil være endnu bedre, til det du gør.

Uanset om dit mål er, at forbedre dine resultater i din sport, bygge en stærkere krop eller om du vil være bedre til at bevæge dig, så vil TRX løfte din træning til nye niveauer. Det ekslusive format med to trænere og en lille gruppe sikrer dig optimalt udbytte - uanset dit udgangspunkt.

Vi arbejder funktionelt og med udgangspunkt i TRX standarder for Foundational Movements, og du vil opleve andre redskaber end de kendte stropper, når vi begynder at udvikle og udfordre din styrke og stabilitet. Du vil bl.a. møde medicinbolde, reb, sandsække, kettlebells, TRX Rip Trainer og andet godt. Du træner og styrker de samme integrerede bevægemønstre, som du har brug for i din dagligdag og i din sport - du bliver stærkere, forbedrer din udholdenhed, bygger corestyrke og forebygger skader. 

Vi træner både på komplekset, på stranden og på spændende lokationer ude på øen. Der indgår en smule løb på bootcampen, og for at få fuldt udbytte bør du kunne løbe et par km. uden besvær.

Al instruktion er på dansk, og ugen er for alle – du skal bare være fyldt 16 år, og have lyst til at prøve en ny, udfordrende event i selskab med Susanne og Anders. Medbring tøj og sko til træning og løb – og gerne et sæt, der kan tåle at blive vådt og snavset.

Foreløbigt Program - Med forbehold for ændringer

 

Fredag
15.30 Velkomstmøde og Registrering

Lørdag
12.30-14.00 TRX Suspension Training 1
17.30-18.30 TRX Suspension Training 2

Søndag
08.30-10.00 TRX Functional Training 1
16.00-17.30 Military Boot Camp 1

Mandag
08.30-10.00 TRX Suspension Training 3
16.00-17.30 TRX Functional Training 2

Tirsdag
10.00-12.00 Boot Camp - Military Workout

Onsdag
08.30-10.00 TRX Flow
16.30-18.00 Military Boot Camp 3

Torsdag
10.30-12.00 Stjernetræf - Forhindringsbane
                     igennem resortet
16.00-17.00 TRX Functional Training 3
19.30            Afslutningsmiddag

Susanne Møller Mathiasen

er Cand. Scient. i Idræt og Sundhed fra Aarhus Universitet, og har en imponerende undervisningserfaring indenfor fysisk træning. Susanne var tidligere gennem flere sæsoner en meget populær Multisports´- og Fitness-instruktør ved Club La Santa, og har i en årrække været ansvarlig for fitnesslinjen på Aarhus Idrætshøjskole.
Susanne er en af de bedst uddannede og mest rutinerede TRX-trænere i Danmark, og arbejder til dagligt fuldtid som håndplukket personlig træner og holdinstruktør i TRX Aarhus. Her har hun bl.a. ansvaret for centerets kvindebootcamps - et meget succesfuldt træningsforløb, som bygger på TRX’s filosofi om at “Bevæge sig bedre” gennem effektiv og funktionel træning. Godt 100 kvinder af alle træningsniveauer gennemfører årligt disse bootcamps.
Susanne har selv dyrket volleyball på eliteniveau og har dyrket triatlon på lang distance. 

Anders Deenfeldt

TRX Master Instructor og en af verdens højest rangerende TRX-instruktører. Anders er specialiseret i funktionel træning, og har som sin store ambition at hjælpe klienter af alle træningsniveauer til at bevæge sig bedre.
Anders er medstifter af det banebrydende træningscenter TRX Aarhus. Sara Slott Petersen (EM-guld og OL-sølv, 400 m. hækkeløb) er blandt Anders’ personlige klienter - sammen med 12-årige tennistalenter, pensionister, rygpatienter, motionister, der alle træner for at blive bedre til det, de elsker at lave.
“Om jeg arbejder med seniorer, børn eller olympiske atleter, er min tilgang altid, at vi skal sørge for at etablere den stabilitet, mobilitet, styrke og bevidsthed, der skal til for at kunne levere god funktionel bevægelse i alle bevægeplaner. Derefter kan vi begynde at udfordre dig med de progressioner, du har “fortjent”. Det er min opgave, at levere det der skal til for at du bliver bedre - det er min passion.”
Anders var professionel soldat i mere end 20 år, og som linjeofficer fra Hæren er han bl.a. uddannet militær idrætsinstruktør, og haft ansvaret for den fysiske træning professionelle kampenheder.
Anders har spillet amerikansk fodbold på det højeste niveau i Danmark og har dyrket triatlon på de lange distancer.

Book your place now!

Prisen for at være med er 130 €, hvilket inkluderer alle aktiviteter i programmet, en t-shirt samt en afslutningsmiddag. 

Der er et begrænset antal pladser, så vi råder dig til at bestille med det samme. Bemærk venligst, at eventen er forbeholdt gæster, der bor på Club La Santa i samme tidsrum.

Fra tid til anden er der for få tilmeldte, til at alle får en god oplevelse med eventet. Derfor forbeholder vi os retten til at aflyse. Dette sker sjældent og skulle det ske, får du naturligvis refunderet det fulde beløb for eventen.

TRX and Military Bootcamp €130.00


Order Information


Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Field is required
Terms Must be Accepted
Read more Read less