TRX EVOLVED

Please note that this is a Danish speaking event. 

Tag med Anders Deenfeldt på denne uge, hvor du vil blive udfordret på flere forskellige niveauer. Styrke, stabilitet, mobilitet, der kan bruges til noget. Missionen er: BEVÆG DIG BEDRE. 

Træningen 


TRX er træning for dig, der gerne vil være endnu bedre, til det du gør.

Uanset om dit mål er, at forbedre dine resultater i din sport, bygge en stærkere krop eller om du vil være bedre til at bevæge dig, så kan TRX løfte din træning til nye niveauer. Det eksklusive format med én gennemgående coach og en lille gruppe sikrer dig optimalt udbytte - uanset dit udgangspunkt.

Du bliver stærkere, forbedrer din udholdenhed, bygger corestyrke og forebygger skader.

Træningen er planlagt med udgangspunkt i TRX standarder for træningsopbygning, coaching og kvalitet, og du kommer til at møde andre redskaber og miljøer end de kendte TRX-stropper. Vi træner med kettlebells, reb, medicinbolde, sandsække og meget andet godt. Vi træner både på spændende lokationer på og uden for komplekset - og lidt på stranden (inspireret af Anders’ mange år i Forsvaret).

Der indgår en smule løb på bootcampen, og for at få fuldt udbytte bør du være skadesfri og kunne løbe et par km. uden besvær.

Al instruktion er på dansk, og ugen er for alle – du skal bare være fyldt 16 år, og have lyst til at prøve en udfordrende event i selskab med Anders. Medbring tøj og sko til træning og løb – og gerne et sæt, der kan tåle at blive vådt og snavset.

En af dagene skal vi bruge MTBs, sørg derfor for at notere din MTB størrelse i tilmeldingen nedenfor. Du kan se hvilken størrelse du skal bruge ud fra din højde.

Foreløbigt Program - Med forbehold for ændringer

 

Fredag
15.30 Velkomstmøde og Registrering

Lørdag
12.00-13.30 TRX Suspension Training 1
17.00-18.00 TRX Suspension Training 2

Søndag
08.30-10.00 TRX Functional Training 1
16.00-17.30 Military Boot Camp 1

Mandag
08.30-10.00 TRX Functional Training 2
16.00-17.30 TRX Suspension Training 3

Tirsdag
09.00-11.00 Boot Camp - Military Workout

Onsdag
08.30-10.00 Military Boot Camp 3
16.30-18.00 TRX Flow

Torsdag
10.00-11.30 Stjernetræf - Forhindringsbane
                     igennem resortet
16.00-17.00 TRX Functional Training 3
18.30            Afslutningsmiddag

Anders Deenfeldt

TRX Master Instructor og en af verdens højest rangerede TRX-instruktører. Medstifter af det banebrydende træningscenter TRX Aarhus. Specialiseret i funktionel træning, og er drevet at hjælpe klienter af alle træningsniveauer til at bevæge sig bedre. Sara Slott Petersen (EM-guld og OL-sølv, 400 m. hæk) er blandt Anders’ personlige klienter - sammen med bl.a. 12-årige tennistalenter, seniorer, rygpatienter og elitemotionister, der alle træner for at blive bedre til det, de elsker at lave. Professionel soldat i mere end 20 år. Som idrætsuddannet linjeofficer fra Hæren har Anders bl.a. haft ansvaret for den fysiske træning af professionelle kampenheder. Anders har spillet amerikansk fodbold på liganiveau og har dyrket triatlon på de lange distancer. Anders underviser på TRX’s træneruddannelser og er dermed 100 % opdateret på den seneste viden. Med næsten 8.000 TRX-undervisningstimer i bagagen er han klar til at give dig den bedst mulige TRX-oplevelse.

}
Read more Read less