PHYSICAL AND
MENTAL POWER 

Danish event

OM EVENTET

På denne event får du en unik mulighed, for at lære dit åndedræt at kende, dykke ned og lære redskaber til at åbne for den vilde fysiske og mentale power, der ligger i din vejrtrækning 24/7 - hele døgnet, hele året, livet langt. 

Du vil gennem en hel uge blive guidet af åndedrætsekspert Lotte Paarup, som arbejder med det 3-dimensionelle åndedræt, som basen for at udnytte dine lunger og ikke mindst fulde power fra åndedrættet. Lotte arbejder med det åndedræt vi er skabt med, og lærer dig forskellige veje ind i din vejrtrækning.

Du lærer ikke en bestemt åndedrætsmetode, men hvordan du optimerer dit åndedræt helt konkret ud fra, hvordan vi er designet til at bruge vejrtrækningen fysisk såvel som mentalt. Derfor består ugen i et varieret program, hvor vi arbejder med alle mulige forskellige øvelser. Vi er i naturen, inde på pladserne og benytter forskellige redskaber til at åbne for dit åndedræt.

Lotte brænder for at lære andre, hvor let det kan være at hjælpe sig selv. Hun formidler sine budskaber på en inspirerende, men helt-nede-på jorden, måde. Siden 2015 har du kunne deltage i denne livsforandrende event her på Club La Santa, hvor hun deler ud af sin kollo enorme viden på om emnet.

Du kan deltage helt uanset forudsætninger og alle aldre - mænd som kvinder - er velkomne. Lotte lover, at det kan ende med at blive en personlig gave for livet, som du kan bruge i alle mulige aspekter af livet. Er du sports entusiast er denne event også genial for dig. Som behandler eller instruktør vil du også få meget ud af eventen. Ja, lige med denne uge, er det super relevant uanset hvem du er.

 Undervisningen foregår primært udendørs, men enkelte timer kan foregå indendørs.

Kommende events

22/03 - 27/03/2025
Physical an Mental Power with the breath and Lotte Paarup (€140.00)
€140.00 tilmeld

FORELØBIGT PROGRAM

Lørdag
09:30 - 12:00
Velkomst og registrering efterfulgt af foredrag om åndedrættet.
16:00 - 17:30
Oplev dit 3-dimentionelle åndedræt.

Søndag
09:00 - 10:30
Åndedræt, næse og meditation ved vandet.
16:00 - 17:30
Gør plads til dit åndedræt.
19:00
Fælles middag (for egen regning).

Mandag
09:00 - 10:00
Åndedrættet i varmt vand i Wellness centreret.
15:30 - 17:00
Åndedræt og bevægelse.

Tirsdag
08:30 - 09:45
Mere plads til dit 3D åndedræt med Reformer
10:00 - 11:15
3D Core Breathing

Onsdag
08:30 - 09:30
Gåtur med øvelser og fokus på næseånding i bevægelse.
11:00 - 12:30
Arbejd endnu dybere med dit åndedræt ved vandet.
16:30 - 18:00
Aerial åndedræt.

Torsdag
10:00 - 10:30
Spørgesession + gruppefoto.
10:30 - 12:00
Hold fast når du kommer hjem med dit 24-7 åndedræt!

MØD
INSTRUKTØREN

MØD
INSTRUKTØREN

Lotte Paarup er uddannet fysioterapeut og indehaver af firmaet Den Intelligente Krop, som bl.a. består af en netbutik samt et træningsstudie. Åndedrættet er Lottes kerneområde og hjertebarn, som du kan nyde godt af på denne event. Hun har lavet tv og udgivet en lang række bøger, programmer og dvd/downloads om vores vejrtrækning.
Lotte har undervist på Club La Santa siden år 2001. I 2020 lancerede Lotte sin 135 timers Åndedrætsterapeutuddannelse, der er et produkt af hendes mange år i arbejdet med åndedrættet, som det grundlæggende i alt vi gør. Omdrejningspunktet for uddannelsen er vores grundåndedræt, og hvordan vi kan optimere dette af forskellige veje.
Lottes arbejde med åndedrættet handler om åndedrættet i dig, og hvordan du helt fra bunden af kan optimere dette, til at leve livet med de krav det stiller. Lottes åndedrætsarbejde handler ikke om kontrol præstation og at opnå et tal, et mål eller lignende. Hendes tilgang til åndedrættet er meget konkret og danner basen for at du kan arbejde videre i mere avancerede åndedrætsteknikker.
Lotte mener ikke, at åndedrættet er noget vi kan have patent på – og åndedrættet er ikke en teknik – åndedrættet er en basal kropsfunktion, som desværre går i koks for mange mennesker idag. der er masser af hjælp at hente, og det er ret enkelt – bare du gør noget ved det!
Lotte afholder også en række kurser for behandlere om åndedrættet. 

Du kan lære meget mere om Lottes arbejde her på åndedrættet.nu, hvor du finder masser af guldkorn til dit åndedræt. Og på hendes internationale site 3Dbreath.com

VÆRD AT VIDE

Prisen er 130 euro og inkluderer alle aktiviteter i programmet samt en event t-shirt.

Der er begrænset antal pladser - så book allerede nu. Bemærk venligst, at lejren er forbeholdt gæster der bor på Club La Santa.

Fra tid til anden er der for få tilmeldte, til at alle får en god oplevelse med eventet. Derfor forbeholder vi os retten til at aflyse. Dette sker sjældent og skulle det ske, får du naturligvis refunderet det fulde beløb af eventen.

Find her vores refunderingspolitik

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Skulle du have spørgsmål, eller er der andet vi kan hjælpe med, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Book your trip