BADMINTON TRAINING CAMP

Danish event

Badminton træningslejr

OM EVENTET

Club La Santa giver i denne uge drenge og piger fra 11-17 år muligheden for, at blive endnu bedre til at spille Badminton. Træningen inkluderer mental træning og teknik. 

Tag med på denne badminton træningslejr med Morten Hemmersam på Club La Santa. Der vil i løbet af ugen være omkring 22-25 timers træning, hvor der vil blive gennemgået mange forskellige ting; mental træning, teknik, taktik, spille samt fysisk træning. Derudover har vi alle Club La Santas aktiviteter og turneringer, så der er masser af muligheder og ingen undskyldning for at kede sig. Den sidste dag, vil der blive spillet en turnering som afslutning på ugen. Afslutning finder sted torsdag eftermiddag.

Spillerne vil blive delt op i grupper efter niveau og alder; Målgruppen er U13 Mester-række spillere samt U15 og U17 Elite, Mester og A-række spillere, og der vil på denne træningslejr blive fokuseret på den enkelte spiller.

Udenfor de programmerede aktiviteter påtager trænerne/Club La Santa sig ikke ansvaret for børnene, hvorfor det kræves at de på turen til Club La Santa ledsages af en person over 18 år.

Kommende events

03/01 - 09/01/2025
Badminton training camp (€100.00)
€100.00 tilmeld

FORELØBIGT PROGRAM

Fredag
16:00
Velkomstmøde Timanfaya
17:00
Spilletræning, Opstart

Lørdag
08:00
Morgengymnastik efterfulgt af løb
09:00
Slagtræning, specialtræning
17:00
Benarbejde, slagtræning

Søndag
17:00
Benarbejde, slagtræning

Mandag
08:00
Morgengymnastik efterfulgt af løb
09:00
Slagtræning
11:00
Pickelball
17:00
Benarbejde, slagtræning

Tirsdag
17:00
Benarbejde, slagtræning

Onsdag
09:00
Slagtræning, Specialtræning
12:00
Special event - Padle Tennis
17:00
Benarbejde, slagtræning

Torsdag
08:00
Morgengymnastik efterfulgt af løb
12:00
Holdkamp inklusive forældre
16:00
Afrunding med individuelle samtaler

MØD
INSTRUKTØREN

MØD
INSTRUKTØREN

Morten Hemmersam er 42 år, har læst Idræt i 3 år på Aarhus Universitet og har de sidste 15 år arbejdet på fuld tid som badmintontræner.

I de 15 år har har arbejdet som ungdomslandstræner for U13-spillere, undervist på idrætshøjskolen og universitetet i Aarhus, været cheftræner for ungdomsafdelingerne i Højbjerg, Randers, Aarhus AB og seniortræner i Skovbakken og Viby BK.

Pt. arbejder han i Aarhus AB (ungdom), Viby BK (senior) og som ansvarlig for morgentræning i Aarhus for de bedste 8./9. klasses spillere.

Instruktør

VÆRD AT VIDE

Prisen er 100 €, inklusive alle aktiviteter i programmet, en t-shirt og en drikkedunk.

 

Der er et begrænset antal pladser, så vi råder dig til at bestille med det samme. Bemærk venligst, at eventen er forbeholdt gæster, der bor på Club La Santa under selve eventen.

Det sker nærmest aldrig, men skulle tilfældet være, at der er er få tilmeldte, til at alle får en god oplevelse, forbeholder vi os retten til at aflyse. Dette sker sjældent, men skulle det ske, får du naturligvis refunderet det fulde tilmeldingsgebyr.

Find her vores refunderingspolitik

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Skulle du have spørgsmål, eller er der andet vi kan hjælpe med, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Book your trip