REFORMER AND BREATHING
FOR BODY & MIND

Danish event.

OM EVENTET

Siden 2009 har Lotte Paarup afholdt denne Reformer og åndedræt for krop og sind event. Sammen med hendes undervisere, deler hun ud af hende mange års arbejde med Reformer, bevægelse og åndedræt.

Ugen foregår i de specielle maskiner, som blev designet i starten af det 20. århundrede, dengang Pilates systemet blev født. Reformer maskinen er den mest populære af disse, og den er helt unik i sin form og funktion - den adskiller sig 100% fra alt andet, som vi kender indenfor motion og bevægelse. Du kender måske allerede Reformeren, som er blevet et veletableret redskab i den danske verden af træning.

Reformer træning kan udføres på mange måder, og du kan træne med mange forskellige mål for øje. Øvelserne spænder meget bredt og kan anvendes på ethvert niveau - lige fra nørdet genoptræning til fitness træning. Reformeren anvendes verden over af både fysioterapeuter til genoptræning, motionister, topidrætsfolk og nu igennem mange år også Club La Santa.

Denne uge giver dig en unik mulighed for at stifte bekendtskab med Reformer træning, eller at udvikle dig og opleve at komme endnu dybere med din Reformer træning. Du kan være med, uanset om du er ny eller har masser af Reformer erfaring. Vi er sikre på, at du vil flytte dig og få en fantastisk oplevelse med krop og sind, uanset erfaring.

Der er en Reformer maskine til alle deltagere – så glæd dig, det bliver en fantastisk oplevelse under den åbne himmel. (enkelte timer kan foregå indendørs).

Som en rød tråd igennem hele ugen, følger arbejde med åndedrættet og bindevævet en masse i alle øvelserne. Det gør denne event helt unik.

Reformer og åndedræt for krop og sind henvender sig til alle – begyndere og let øvede samt deltagere med meget kendskab til Reformer træning. Vi byder velkommen til alle, fra unge (min. 18 år) til ældre, mænd og kvinder, instruktører og elever.

Ugen undervises af Lotte Paarup og hendes medundervisere, som alle er uddannet på lige fod med Lotte, samt uddanner på hendes Reformer uddannelse i Danmark. Det er alle meget dygtige og inspirerende undervisere, noget af det bedste du får!

Det er naturligvis valgfrit at deltage på de mange timer som programmet indeholder, men vi anbefaler, at du følger timerne så godt som muligt fra start til slut, da dette giver den bedste oplevelse og effekt af træningen.

Du kan lære meget mere om Lottes arbejde på åndedrættet.nu og denintelligentekrop.dk, hvor du finder masser af guldkorn til din krop.

Kommende events

22/06 - 27/06/2024
Reformer and Breathing for body and mind (€130.00)
€130.00 Tilmeld

21/06 - 26/06/2025
Reformer and Breathing for body and mind (€130.00)
€130.00 Tilmeld

FORELØBIGT PROGRAM

 

Lørdag
09.00-11.00
Velkomst med Pilates Reformer basics
16.15-17.45
Pilates Reformer fortsat

Søndag
08:30-10:00
Åndedræt ved vandet
10:15-11:45
Pilates Reformer
16:15-17:45
Pilates Reformer med åndedrættet i fokus

Mandag
08.15-09.45
Pilates Reformer med hofter i fokus
15:00-16.30
Mindful vandretur ved interesse
17.15-18.45
Reformer all around

Tirsdag
08.30-09.45
3D Core Breathing ved vandet
10:15-11:45
Reformer med brystkassen i fokus
16.15-17.45
Reformer og Core med 3D åndedræt

Onsdag
09:00-11:00
Reformer all around + Aerial
17:15-18:45
Pilates Reformer med fokus på bindevævet

Torsdag
09.00-11.00
Pilates Reformer med rotationer + afslutning på ugen

MØD INSTRUKTØREN

MØD INSTRUKTØREN

Lotte Paarup; er uddannet fysioterapeut og indehaver af firmaet Den Intelligente Krop. Åndedrættet er Lottes kerneområde og hjertebarn, som du kan nyde godt af på denne event. Det begyndte med Pilates for ca. 20 år siden, hvor hun i dag integrerer viden og brug af åndedrættet ind i hendes arbejde med moderne form for Pilates.

Hun har lavet tv og udgivet en lang række bøger, programmer og dvd/downloads om vores krop og åndedræt. Lotte har undervist på Club La Santa siden år 2001. Siden 2009 har hun uddannet Club La Santas Green Team undervisere i Reformer træning.

I Danmark har hun siden 2007 stået i spidsen for Pilates Matwork og reformer uddannelser gennem Den Intelligente Krop og Balanced Body.

I 2020 lancerede hun sin 135 timers Åndedrætsterapeutuddannelse, der er et produkt af hendes mange år i arbejdet med åndedrættet, som det grundlæggende i alt vi gør. Omdrejningspunktet for uddannelsen er vores grundåndedræt, og hvordan vi kan optimere dette af forskellige veje.

Lottes arbejde med åndedrættet handler om åndedrættet i dig, og hvordan du helt fra bunden af kan optimere dette, til at leve livet med de krav det stiller. Lottes åndedrætsarbejde handler ikke om kontrol præstation og at opnå et tal, et mål eller lignende. Hendes tilgang til åndedrættet er meget konkret og danner basen for at du kan arbejde videre i mere avancerede åndedrætsteknikker.

Du kan lære meget mere om Lottes arbejde her på åndedrættet.nu, hvor du finder masser af guldkorn til dit åndedrættet.nu Og på hendes internationale site 3Dbreath.com

VÆRD AT VIDE

Prisen er 130 euro og dette inkluderer alle aktiviteter i programmet samt en event t-shirt. 

Der er et begrænset antal pladser, så vi råder dig til at bestille med det samme. Bemærk venligst, at eventen er forbeholdt gæster, der bor på Club La Santa i samme tidsrum.

Fra tid til anden er der for få tilmeldte, til at alle får en god oplevelse med eventet. Derfor forbeholder vi os retten til at aflyse. Dette sker sjældent og skulle det ske, får du naturligvis refunderet det fulde beløb af eventen.

Du finder Club La Santas refunderingspolitik for events her: 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Skulle du have spørgsmål, eller er der andet vi kan hjælpe med, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

MÅSKE DU KUNNE VÆRE INTERESSERET I

The doctor moves in

This is a private and Danish speaking event. Give your health and lifestyle a boost at Club La Santa with Charlotte Bøving and her health team.

move SMART

Tag på aktiv ferie med Heidi Kynde og Sine Nordbo på Club La Santa på Lanzarote. Du kan glæde dig til en skøn blanding af aktiviteter: typisk 2 timers undervisning daglig i vores egen gruppe.

Book your trip