FUNCTIONAL TRAINING
& TRAINING IN WATER

Danish event

OM EVENTET

Christina og Anne afholder en uges træning på Club La Santa, og vi glæder os til at træne med vores kursister indenfor det funktionelle træningskoncept på land samt i vand. Det funktionelle undervisningskoncept vil bestå af styrkende og stabiliserende øvelser, hvor vi kommer igennem alle kroppens muskler og led.

Undervisningsformen er skånsom og alligevel udfordrende, og der vil være høj fokus på kvalitet i bevægelserne. Eventen er egnet til kvinder og mænd i alle aldre, og vil bestå af elementer fra både styrketræning, Pilates og Yoga, hvor vi bruger egen kropsvægt og små redskaber. Træningen udføres i forskellige udgangspositioner og sværhedsgrader, hvor der tages hensyn til individuelle begrænsninger og behov. Træningen vil være som en pose blandede bolcher – lidt af hvert, sjov og inspirerende, og samtidig hård og tilfredsstillende på den gode måde.

Du vil opleve, at du får en bedre kropsbevidsthed og kropskontrol, hvor du får omvendt dine dårlige vaner til bedre måder at bevæge dig på. Du vil endvidere opleve, at undervisningen reducerer dine smerter, da dine muskler bliver stærkere, mere udholdende og spændstige. Til ud - og afspænding vil vi strække kroppen godt igennem. Det er bare mere lækkert at være i en smidig krop end en krop, der er stiv og stram.

Træningen i vand vil foregå i wellness poolen samt i leisure poolen, hvor du vil få glæde af større bevægelsesfrihed og hermed udfoldelsesmuligheder. Vandet har en positiv indflydelse på eventuelle muskulære spændinger og smerter. Desuden er vandet et skønt element for kroppen at træne skånsomt, men alligevel nyttigt i, og vi vil kun befinde os på dybder, hvor vi alle kan bunde.

Vi tænker, at kombinationen af funktionel træning på land og i vand vil være en fuldent måde at træne kroppen på. Dette vil vi kombinere med individuel vejledning og træning samt behandling.

Vi vil glæde os til en inspirerende og udbytterig uge sammen med dig på Club La Santa, hvor vi med effektiv træning og smil vil få en skøn og hyggelig uge sammen.

Kommende events

No events are scheduled for the moment

FORELØBIGT PROGRAM

Fredag
16.00
Informationsmøde

Lørdag
09.00 - 10.00
Funktionel træning
11.00 - 11.45
Træning i vand
16.30 - 17.30
Yoga

Søndag
09.00 - 10.00
Funktionel træning
12.00 - 13.00
Træning i vand (Wellness)
16.00 - 17.00
Bækkenbunds- og kropsbevidsthedstræning
19.00
Middag i restaurant El Lago

Mandag
09.00 - 10.00
Funktionel træning
11.00 - 12.00
Yoga
15.00
Individuelle tider hos Anne til vejledning og træning
21.00
Green Team show

Tirsdag
09.00 - 10.00
Funktionel træning
10
Individuel manuel behandling (til de muskler der trænger)
14.15 - 15.15
Træning i vand (Wellness)
16.30 - 17.30
Afspænding

Onsdag
Dagen er til egen disposition

Torsdag
09.00 - 10.00
Funktionel træning
16.00 - 17.00
Afspænding/Yoga
17.00 - 18.00
Afslutning/Evaluering

MØD
INSTRUKTØREN

MØD
INSTRUKTØREN

Christina Ørsted har mere end 20 års erfaring som instruktør. Hun startede som aerobic-instruktør og har siden uddannet sig indenfor Pilates, Yoga, Qigong m.m.

Christina har mere end 10 års erfaring med seniortræning, som gør hende i stand til at tilrettelægge skånsom og alligevel udfordrende træning til ældre, således at der tages hensyn til de skavanker, der måtte komme med alderen.

Til dagligt arbejder Christina som funktionel træner i Højbjerg Gymnastikforening samt i FitnessUnited.

MØD
INSTRUKTØREN

MØD
INSTRUKTØREN

Anne Krabbe arbejder til daglig som bassin fysioterapeut og funktionel træner på Marselisborg Centret samt som speciale fysioterapeut indenfor gynækologi og urologi på klinik.

I ugens løb vil Anne have fokus på bækkenbunden og underlivets betydning for både kvinder og mænd i deres dagligdag, hvor hun vil gøre jer mere opmærksomme på denne kropsdels betydning for livskvaliteten.

Anne har 20 års erfaring med funktionel træning, i sin tid startende på Club La Santa, og Anne vil i undervsiningsseancerne fra gang til gang, udover at komme hele kroppen igennem, have fokus på forskellige temaer såsom balance, bækkenbund, nakke/skuldre.

VÆRD AT VIDE

Pris for ugen er 150€ og indeholder alle aktiviteter i programmet, en afslutningsmiddag den sidste aften samt en t-shirt.

Der er et begrænset antal pladser, så vi råder dig til at bestille med det samme. Bemærk venligst, at eventen er forbeholdt gæster, der bor på Club La Santa i samme tidsrum.

Fra tid til anden er der for få tilmeldte, til at alle får en god oplevelse med eventet. Derfor forbeholder vi os retten til at aflyse. Dette sker sjældent og skulle det ske, får du naturligvis refunderet det fulde beløb af eventen.

Du finder Club La Santas refunderingspolitik for events her: 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Skulle du have spørgsmål, eller er der andet vi kan hjælpe med, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

YOU MAY ALSO BE INTERESTED IN

move SMART

Tag på aktiv ferie med Heidi Kynde og Sine Nordbo på Club La Santa på Lanzarote. Du kan glæde dig til en skøn blanding af aktiviteter: typisk 2 timers undervisning daglig i vores egen gruppe.

Book your trip