POWERWEEK
WITH CHARLOTTE BIRCOW

Danish event

OM EVENTET

Club La Santa, Charlotte Bircow og hendes dygtige team byder igen velkommen til vores helt fantastiske Powerweek.

Powerweek er målrettet alle unge som gamle, singler, par, familier der gerne vil have en uge med både fysiske og mentale oplevelser og vende hjem med fornyet energi og overskud, samt en masse gode værktøjer til hvordan man bliver ved med at bevare motivationen, den flotte krop og et godt humør.

Powerweek programmet omfatter: Meditation, Spinning, Flad mave for evigt, Balder af stål, Puls og styrke, Cross fit, Zumba, Løb, Stress off og Foredrag der giver dig mentale, fysiske og kostmæssige værktøjer.
GLÆD DIG og skyd dig at melde dig til NU!

Der skal i øvrigt gøres opmærksom på, at der på nogle af timerne (TRX, Reformer, Spin etc.) er et begrænset antal pladser, hvorfor det til disse, vil være nødvendigt at tilmelde sig i Club La Santa appen. Dette kan først gøres efter ankomst til Club La Santa.

Kommende events

09/05 - 15/05/2025
Power week with Charlotte Bircow (dk) (€140.00)
€140.00 tilmeld

FORELØBIGT PROGRAM

Lørdag
08.30
Rise & Shine
09.00
Xtrem fedtforbrænding
10.30
Første spin
14.00
Svømning
16.30
Flad mave for evigt
17.15
Balder af stål
18.00
Stress Off

Tirsdag
08.30
Power walk
09.30
Strong by Zumba®
11.00
Outdoor cycling
14.00
Svømning
16.30
Bodytoning
18.00
Zumba® in the Night Club

Onsdag
08.30
Rise & Shine
09.00
Strong by Zumba®
11.00
Outdoor cycling
17.00
6 øvelser til den flotteste krop
18.00
Stress Off
20.00
Middag

MØD INSTRUKTØREN

MØD INSTRUKTØREN

Charlotte Bircow er gennem de sidste 30 år kendt som Danmarks Fitnessdronning, og hende med “Balder af stål”-videoerne der er solgt i over 1,5 millioner eksemplarer. I dag kender vi hende også som den sårbare men stærke kvinde, der på forbilledlig vis har overvundet sin kræftsygdom og delt sin fight og sit positive livssyn med hele Danmark. Se mere på www.charlottebircow.com.

VÆRD AT VIDE

Pris for ugen er 140€ og indeholder alle undervisningstimer, en middag samt foredrag og en t-shirt.

Du skal på tilmeldingen angive din cykelstørrelse. Hvis du IKKE ønske at deltage i cykelturene, kan du bare booke en hvilken som helst cykel, og skrive i kommentarfeltet, at du ikke ønsker at cykle med. Klik her for at finde din korrekte størrelse til dig.

Der er et begrænset antal pladser, så vi råder dig til at bestille med det samme. Bemærk venligst, at eventen er forbeholdt gæster, der bor på Club La Santa i samme tidsrum.

Fra tid til anden er der for få tilmeldte, til at alle får en god oplevelse med eventet. Derfor forbeholder vi os retten til at aflyse. Dette sker sjældent og skulle det ske, får du naturligvis refunderet det fulde beløb af eventen.

Find her vores refunderingspolitik

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Skulle du have spørgsmål, eller er der andet vi kan hjælpe med, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

YOU MAY ALSO BE INTERESTED IN

ALT for damernes

Drømmer du om en sundere livsstil med større overskud og mere energi? Bliv sommerklar på ALT for damernes luksuscamp på Lanzarote den 5. - 12. maj 2023.

Nmove Dance & Move Retreat

Join Nmove Dance & Move Retreat for a week of dancing and fitness under the Lanzarote sun

Book your trip