SWINGTIME
DANCE WEEK

Danish event

OM EVENTET

Lær at danse af Swingtimes super instruktørteam. Ugen er for alle danseglade motionister og foregår under den dejlige Lanzarote sol.

Danseugerne henvender sig til alle danseglade par i alle aldre - motionister, begyndere som øvede. Alle kan være med. Der tilbydes et varieret program hele dagen lang, hvor det er helt op til den enkelte deltager, hvor mange timer man vælger at deltage i.

Det hele foregår udendørs under sydens sol på Club La Santa, Lanzarote. Sportsmekkaet har eksisteret siden 1983 og er elsket og kendt af mange sportsentuisiaster. Sportsfanatiker eller ej. Club La Santa er for alle. Byd livet op til dans – og tilmeld dig nu! Kom alene eller med din mand/kone/veninde/søster eller bror. Alle er velkomne uanset niveau og det professionelle team af instruktører sørger for alle får noget ud af ugen. Uanset om man er begynder eller øvet danser.

Kommende events

30/05 - 06/06/2025
Swingtime dance week (€1,895.00)
€1,895.00 tilmeld

MØD INSTRUKTØRERNE

MØD INSTRUKTØRERNE

Professionelle, energiske og pædagogiske. Et super team af instruktører, der forstår at få alle med og kan undervise på alle niveauer, begyndere som elite.

  • Elisabeth Dalsgaard
  • Thomas Evers Poulsen
  • Kathrine Bonde
  • flere instruktører følger senere...

VÆRD AT VIDE

Dette event er forbeholdt gæster, der bor på Club La Santa under arrangementet. 

Det er vigtigt, at du tilmelder dig, da der er begrænset antal pladser. Kontakt Swingtime eller Elisabeth Dalsgaard på 48 224 324 for yderligere info. 

Vi anbefaler du tilmelder sig danseugen med en partner, da de fleste timer er baseret på pardans. Har du ingen dansepartner er du velkommen alligevel, men vi kan ikke garantere, at du har en dansepartner i løbet af ugen. I stedet kan vi henvise til vores Swingtime Ballroom Fitness danseuger, der netop er baseret på solo-dans. 

Derudover skal du bestille og betale din rejse (indkvartering, fly, osv.) via dit nærmeste Club La Santa kontor.

Forhåndsregistrering er påkrævet, da der er begrænset antal deltagere.

Fra tid til anden er der for få tilmeldte, til at alle får en god oplevelse med eventet. Derfor forbeholder vi os retten til at aflyse. Dette sker sjældent og skulle det ske, får du naturligvis refunderet det fulde beløb af eventen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Skulle du have spørgsmål, eller er der andet vi kan hjælpe med, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

YOU MAY ALSO BE INTERESTED IN

ALT for damernes

Drømmer du om en sundere livsstil med større overskud og mere energi? Bliv sommerklar på ALT for damernes luksuscamp på Lanzarote den 5. - 12. maj 2023.

Nmove Dance & Move Retreat

Join Nmove Dance & Move Retreat for a week of dancing and fitness under the Lanzarote sun

Book your trip