SINGLE TOUR
WITH LONE JAKOBSEN

Danish event

OM EVENTET

 

Tag med på en fantastisk rejse til Club La Santa - sammen med fantastiske mennesker. Du bestemmer selv, hvor aktiv du vil være i løbet af ugen. Du behøver ikke at være ”god” for at være med – alle kan deltage. 

Udover de mange tilbud på Club La Santa, så er der masser af muligheder, når du deltager i Singleture med Lone Jakobsen:

  • Der er hyggelige middage i ugens løb (mod ekstra betaling) enten på Club La Santa eller udenfor komplekset.
  • Der bookes baner specielt til gruppen, fx tennis-, padel- og squashbaner, så alle kan spille og have det sjovt sammen i løbet af ugen.
  • Der arrangeres beach-volley, kajak/SUP, forskellige cykelture på racer/MTB rundt på øen og vandreture til forskellige vulkaner.
  • Der er også mulighed for hyggelige konkurrencer i blandt andet minigolf og bezzerwizzer. 


Tilbuddene kan variere fra hold til hold, og du tilmelder dig aktiviteterne i løbet af ugen. Det er vigtigt, at du selv har lyst til at bidrage til fællesskabet. Det er ikke en datingtur, hvor målet er at finde den eneste ene. Ideen med turen er at have en god uge sammen og få masser af gode fælles oplevelser. Du bestemmer selv, hvor meget du er med til.

Tovholder er Lone Jakobsen, indehaver af www.singleture.dk

Kommende events

No events are scheduled for the moment

KOMMENTARER
FRA TIDLIGERE TURE

VÆRD AT VIDE

Prisen for deltagelse i eventet er kr. 995.- for en enkelt uge og kr. 1.550 for 2 uger. Derudover skal du bestille rejse og ophold hos Club La Santa.

Der er et begrænset antal pladser, så vi råder dig til at bestille med det samme. Bemærk venligst, at eventen er forbeholdt gæster, der bor på Club La Santa i samme tidsrum.

Fra tid til anden er der for få tilmeldte, til at alle får en god oplevelse med eventet. Derfor forbeholder vi os retten til at aflyse. Dette sker sjældent og skulle det ske, får du naturligvis refunderet det fulde beløb af eventen.

Alderen er fra 30 +.  
Der er typisk mellem 20 og 30 deltagere med på turene - i august ofte flere.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Skulle du have spørgsmål til eventet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Singleture direkte. 

YOU MAY ALSO BE INTERESTED IN

The doctor moves in

This is a private and Danish speaking event. Give your health and lifestyle a boost at Club La Santa with Charlotte Bøving and her health team.

ALT for damernes

Drømmer du om en sundere livsstil med større overskud og mere energi? Bliv sommerklar på ALT for damernes luksuscamp på Lanzarote den 5. - 12. maj 2023.

Nmove Dance & Move Retreat

Join Nmove Dance & Move Retreat for a week of dancing and fitness under the Lanzarote sun

move SMART

Tag på aktiv ferie med Heidi Kynde og Sine Nordbo på Club La Santa på Lanzarote. Du kan glæde dig til en skøn blanding af aktiviteter: typisk 2 timers undervisning daglig i vores egen gruppe.

Book your trip